Sajnos ez elég gyakori probléma, ugyanis a gyógyszereket a nagy kereslete miatt sokan hamisítják, amelyet Ön, mint egyszerű vásárló nem fog észrevenni, mivel vizuálisan nem lehet megkülönböztetni az eredetitől. Feltétlenül olvassa el, hogy ne tudják átverni és kicsalni a pénzét. Amiatt nem szeretne az interneten gyógyszert vásárolni, mert fél, hogy a kiadott pénzéért nem kap semmit, vagy csak silány utánzatot? Ha elolvassa a következőket, amit összegyűjtöttünk Önnek, akkor ez is kikerülhető, ugyanis tudnia kell, hogy ha kitartóan keres, akkor talál biztonságos webshopot is, ahonnan eredeti gyógyszert is tud vásárolni. 

 

Tehát térjünk rá néhány szabályra, amit ha betart nem sétál be a csalók csapdájába.

 • Lopott tartalmak más webshopokból

A csaló forgalmazóknak nem céljuk, hogy sok munkát fektessenek bele oldalukba, hogy ő maguk csinálják, írják meg az egész szöveges tartalmát, ami a honlapjukon található. Számukra egyszerűbb lekoppintani, kimásolni más cégek webshopjának a honlapján található szöveges tartalmat. Ez teljes mértékben bűncselekmény, mert az iromány szerzői jogvédelem alatt áll. Ha hivatalos a webáruház, akkor annak a forgalmazójának eszébe sem jut, fel sem merül benne, hogy el kéne lopni a tartalmakat más oldaláról, mivel nem kockáztatná azt, hogy lebukjon. 

Egyszerűen megtudhatja, hogy mikor áll szemben hamis weboldallal, mindössze 10 másodperc alatt. Ingyen megnézhető ezen a linken, www.copyscape.com. Ide be kell írnia az áruház domain címét, de ne a főoldal, hanem az egyik termékének az aloldalát másolja ki (pl. www.xzy.hu/termek/termek-1/) Itt rögtön ki fogja listázni Önnek, hogy megtalálható-e az webáruház honlapján lopott tartalom és azt honnan lett ellopva. Hivatalos cégek ilyet nem csinálnak, így ha másolt és lopott tartalmakat talál, akkor biztos lehet benne, hogy egy illegális hamisító webshopjában van.

 

 • Olyan helyről vásároljon, amely rendelkezik cégnévvel, székhellyel és elérhetőséggel , ha ezek nincsenek feltüntetve, vagy hiányos, mert ha például csak egy üzenetküldő panel van, mint elérhetőség, akkor az adott webáruházban kételkedni kell és ezáltal nem szabad tőlük rendelni.

 

 • Ne rendeljen olyan webáruházból, ahol nincsen utánvétes fizetés. Sajnos számos esetben előfordul, hogy Ön, mint gyanútlan vásárló leadja a rendelését, amit persze ki is fizet, viszont annak a pénznek búcsút is inthet, mivel előre kifizette. Ezáltal nem érkezik meg az adott termék, amit rendelt, így a pénzéért semmit sem fog kapni. Ezek általában euróban és dollárban megadott külföldi webshopok. A másik eshetőség viszont, hogy küldenek valamilyen terméket Önnek, viszont az valami rossz minőségű hamis utánzat. Tehát az egészségét is kockáztatja. Ebből kifolyólag, ha nagyon olcsóak ezek a készítmények, akkor inkább ne vásároljon belőle.

 

 • Ha furcsa domain nevek mögé rejtőznek az értékesítők (például xzy.cc, xyz.to), ugyanis ez gyanúra adhat okot az oldal valódiságát illetően. Ilyen helyekről ne vásároljon ne kockáztassa az egészségét és a pénzét valami ócska hamisítvánnyal. A hiteles oldalak általában .hu, .com végződésűek.

 

 • Ha a futár kiszállította Önnek a rendelését, akkor mindenképpen kezdje a csomag ellenőrzésével. Vizsgálja meg, hogy bontatlan eredeti csomagolásban kapta meg a terméket. Nézze meg alaposan, hogy valóban azt kapta, amit szeretett volna, amit várt. Ha meg van sérülve a doboz, akkor az Ön biztonsága érdekében ne vegye be a gyógyszert.

 

 • Ne vásároljon gyógyszereket kínai áruházból, edzőtermekből, pult alól szexshopoktól és egyéb magánszemélyektől. 

 

 • Külföldi oldalakról ne rendeljen, ugyanis vagy valószínűséggel itt is csak bankkártyás előre fizetéses lehetőség van. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy csak rá akarják venni Önt a vásárlásra, aztán azt a pénzt, amit kifizetett nem fogja viszontlátni. Sajnos vissza szerezni sem fogja tudni a pénzét, ugyanis nem tud hova fordulni és panaszt tenni. Ezen weboldalak nagy része fordítóval van lefordítva, észre lehet venni néhány helyen a magyartalan megfogalmazásokat, tehát jobban teszi, ha messzire elkerüli ezeket az online boltokat.

 

 • Mindenképpen olyan helyről vásároljon, amiről biztosan tudja, hogy eredeti terméket gyárt, vagyis a vásárlása előtt elolvassa el a többi vásárló által írt hozzászólást, véleményt független fórumokból, ahol nincs ilyen jellegű termék értékesítés. Ez alapján könnyebben rá tud jönni, jobban átlátja, hogy érdemes az adott webáruházból vásárolni, vagy sem. Ha elolvasta a véleményeket, és a hozzászólások, aminek nagy része pozitív volt, akkor rendelhet nyugodt szívvel. Ha viszont szinte az összes hozzászólás negatív volt, akkor jobban teszi, hogy ha másik webshop után néz.

 

 • Olyan helyről rendeljen, ahol van lehetősége utánvéttel is fizetni. Az ilyen boltok megbízhatóak, ugyanis nem tudják Önt átverni, mivel akkor fizet, amikor a futár kiszállította Önnek a csomagot. Nagyon fontos szem előtt tartani, hogy ne utaljon előre, ugyanis akkor borítékolható, hogy át fogják verni, amit biztosan el szeretne kerülni, persze ha végig olvasta ezt a cikket, akkor garantált, hogy nem fog belefutni a silány minőségű hamis termékekbe, és a nem hiteles weboldalakba.

Ha nálunk vásárol, akkor azt biztonságosan megteheti, mert mi csak magas minőségű és eredeti gyógyszereket forgalmazunk, amelyet természetesen csak akkor kell kifizetni, ha a futár kiszállította Önnek a csomagot. Szeretettel várjuk Önt webshopunkban! Ha lenne egyéb kérdése, akkor ne habozzon írni ügyfélszolgálatunknak

 

Ha termékeihez szeretne hozzájutni gyorsan, olyan webshopból, ahol teljes mértékben biztonságban  is érezheti magát, és persze minden vásárlónknak 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk, akkor maradjon velünk és olvassa el a többi fontos információt, ami kell ahhoz, hogy rá lásson pontosan, hogy ez mikor is érvényesíthető. 

 

Miért van erre lehetőség, ha teljesen eredeti készítményekről beszélünk?

 

Természetes mi a saját készítményünkben teljesen megbízunk, és tudjuk, hogy olyan minőségi terméket árulunk, ami a legtöbbeknek teljesen hatásos. Azt tudni érdemes, hogy csak elvétve fordul elő, hogy valaki nem reagál a gyógyszer hatóanyagára, de nagyon ritkán megtörténik, mert némi különbség akad az emberek szervezete között. 

 

Ön is biztos tapasztalta már, hogy például az egyik fájdalomcsillapító nem hatott a családjában valakinek, Önnek pedig teljesen jól működött, így van ez a mi gyógyszereinkkel is. Ezért mindenképpen szerettünk volna olyan lehetőséget biztosítani, ami kedvez vásárlóinknak, hogy ne stresszesen vásároljanak tőlünk valamilyen készítményt, amely nem tudja, hogy kifejti-e szervezetére a hatását. Ezáltal teljes nyugalommal rendelhet tőlünk, mert tudja, hogy bízhat bennünk, és számíthat ránk, ha valami nem úgy alakul mint ahogy elvárta volna azt.

 

 

A pénzvisszafizetési garancia menete, lépésről lépésre

 

 1. Ha bármi gondja adódott a termékkel, cserben hagyta hatása, akkor ügyfélszolgálatunknak rögtön írjon, ahol pontosan írja le, hogy mi volt vele a gondja. Ezek után választása már az Ön kezében van.

 

 1. Amit választhat az az, hogy csere terméket kér ahelyett a gyógyszer helyett, ami nem hatott, a másik, hogy visszakéri a teljes összegét a készítménynek, ami egyértelműen a szállítási költséggel kerül visszafizetésre.

 

 1. Megadjuk a címet, ahova postáznia kell a terméket, amit vissza kíván küldeni.

 

 1. Ahova szeretné visszakapni a termék árát, adja meg annak a bankszámlaszám adatait.

 

 1. Ha viszont a csere termék érdekelné, akkor azt írja meg, hogy mely gyógyszerre esett a választása. Ha bizonytalan benne, esetleg a bőséges választékból nem tudja, hogy melyik lenne Ön számára tökéletes, ebben az esetben se essen kétségbe, mert ügyfélszolgálatunkon ebben is segítségre lehet, hogy olyan gyógyszerre tegyen szert, ami már biztosan hatásos lesz Önnek.

 

 1. Először is meg kell, hogy érkezzen hozzánk a gyógyszer, hogy el tudjuk indítani a csere termék kiküldését, vagy visszautalni bankszámlájára a pénzt. Amíg ez nem valósul meg, addig a garanciát nem fogjuk tudni érvényesíteni.

 

 

Kizáró tényezők, amikor a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető

 

Tehát már tudja, hogy ránk számíthat, ha a termék amit vásárolt nem működne. Viszont ahhoz, hogy ezzel élni is tudjon, nekünk is van pár szabályunk, amit be kell tartani mégis ahhoz, hogy a pénzvisszafizetési garanciával élni tudjon. Mivel minden gyógyszerhez tartozik részletes betegtájékoztató, így az nem lehet akadálya abban, hogy elolvassa, és rendesen áttanulmányozza azt, hogy hogyan kell helyesen alkalmazni. A visszaélések kockázata miatt is alkottuk meg a következő szabályokat, amit muszáj betartania, hogy biztosítva legyen a pénzvisszafizetési garancia által, hogy ha mégsem hatna, akkor ott legyen még Ön számára ez a szuper lehetőség.

 

 1. A doboz tartalmából 2 darabnál több ne hiányozzon. A hatóanyag gyorsan felszívódik a szervezeteben, így hamar megláthatja azt, hogy Önnek mennyire volt hatásos a gyógyszer. Ha nem lát pozitív változást, akkor ne kísérletezzen tovább, hogy a fél, vagy egész doboz tartalmát beszedi, hiszen akkor sem fog semmi történni, ha már az első vagy második alkalom esetében sem tapasztalt semmit. Ha elhasznál több, mint 2 db-ot és utána jelenti be, hogy mégsem volt megfelelő Ön számára, így ekkor sajnos a pénzvisszafizetési garanciáról lecsúszott, mert így hitelességét veszti ezzel kapcsolatban.

 

 

 1. Ahogy már említettük, részletes útmutatót talál az összes gyógyszerhez, így az is fel van tüntetve benne, hogy melyek azok a készítmények, illetve betegségek, amikor is ellenjavallt a gyógyszer fogyasztása. Mivel néhány gyógyszerrel interakcióba léphet egyes készítmény, így a hatás máris csökken, ha amellett alkalmazza. Ugyanígy van néhány betegség esetén, amikor szintén nem lehet alkalmazni, arról nem is beszélve, hogy a terméknek leginkább csak a mellékhatásait ismerné meg, mintsem azt, hogy milyen remek hatással bír. Tehát ezeket tartsa szem előtt, és inkább ne játsszon az egészségével, ráadásul a pénzvisszafizetési garancia szintén nem érvényesíthető.

 

 

 1. Egyes ételek vagy italok fogyasztása szintén nem ajánlott a gyógyszer fogyasztása mellett. Ha ételről van szó, akkor kerülni kell a nagyon olajos, zsíros élelmiszereket, ami hatására megnehezül az aktív hatóanyag felszívódása a szervezetben, így nem is csoda, ha annak hatása csökken, vagy mégis elmarad teljesen. Alkohol, drog, grapefruit lé, illetve koffeines italok mellőzése is erősen ajánlott, mert ezek hatására is nagyon csökken a gyógyszer jótékony hatása. Ebben az esetben megint csak azt kell mondanunk, hogy nem élhet a pénzvisszafizetési garanciával.

Ha a leírtakat megfelelően csinálta, betartotta, akkor nem kérdőjelezzük meg tapasztalatát, és nyugodtan élhet a pénzvisszafizetési garancia lehetőségével. Vevőinknek mindenben a 100%-ot szeretnénk nyújtani, azt szeretnénk, hogy webshopunkkal teljesen elégedettek legyenek, és elégedetten távozzanak, és máskor is hozzánk térjenek be vásárolni. Mi bebizonyítjuk, hogy gyógyszereink tényleg olyan jó minőségűek, ha ad egy esélyt nekünk. Alaposan nézze meg webáruházunk kínálatát, olvasgassa el pontosan, hogy melyik készítmény mit tud, hogy minél jobb döntést hozhasson meg!

 

Jöjjön hozzánk és vásároljon tőlünk, ha extra gyors kiszállítást szeretne és nem szeretne napokig várni a megrendelt termékre.

Rengeteg  kiszállítási lehetőség között böngészhet és választhat, ahol biztosan megtalálja azt a módot, amit a legjobbnak és legbiztonságosabbnak gondol. Ha nem sűrűn vásárol interneten, esetleg még egyáltalán nem volt hozzá szerencséje, ezért nem tudja, hogy milyen opciókkal áll szemben, akkor kihagyhatatlan Ön számára ezen opciók részletes elolvasása, így természetesen lehetősége nyílik arra, hogy a kényelmes módot válasszon magának.

 1. Futár általi házhoz szállítás a megadott címre vagy országos postai kiszállítás címre.

Ez egy nagyon kényelmes módja annak, hogy csomagját megkapja, tehát ha a kényelem híve, ha csak szeretne otthon várakozni, hogy terméke megérkezzen, akkor ez szuper döntés lehet az Ön részére, mivel csak ajtó kell nyitnia a futárnak.

 • GLS: Vannak pozitív oldalai, de negatívval is rendelkezik. Negatívként érdemes elmondani, hogy ha éppen nem tartózkodott otthon, ami esetleg már másodszorra is előfordult, akkor visszaküldik a csomagot. Akkor nézzük a pozitívumait, ami lehetőség szerint az, hogy a kiszállítás dátumát is megváltoztathatja akár, és a kiszállításkor értesítést is kap 1-2 óra pontossággal, így tudja mikor számítson rá, illetve a futárral is tud egyeztetni időpontot, hogy mikor lenne Önnek alkalmas.
 • MPL-posta: Ez esetben az sem baj, ha a futár érkezésekor nem volt éppen otthon, mivel ekkor az értesítőt megtalálja a postaládában, amivel egyenesen be is sétálhat a postahivatalba és ott át tudja venni azt az okmányai bemutatása után. Ezt megteheti bármikor, amikor nyitva van a posta. 10 napig tárolják a postán a csomagját, utána visszaküldik, így ezidő alatt kellene átvennie azt. Bármivel lehetőség van fizetni, bankkártya vagy készpénz. 
 1. Postán maradó csomag

Ekkor a postahivatalban átvehető a küldemény, amire 10 napja van. Webáruházunk oldalán talál egy intelligens térképet, amiről könnyedén ki tudja választani, meg tudja nézni, hogy mely az a posta, ami Önhöz a legközelebb található meg. Mielőtt kiválasztaná, azért tartsa szem előtt, hogy a nyitvatartásuk elég rövid, illetve hétvégén nem is szoktak nyitva lenni. Ha közel van Önhöz posta, akkor jó döntés lehet ezt választani. Elfogadott a bankkártyás fizetési mód és a készpénz is és ez esetben nincs szükségünk az Ön címére, csupán a posta címére, amit ki tud választani a megrendeléskor. 

 1. Csomagátvevő pontok (MOL benzinkút, COOP bevásárlóüzletek)

El szeretné kerülni, hogy bárki más átvegye a csomagot Ön helyett, esetleg a munkahely miatt nincs sok ideje? Mindkét eshetőség esetén nagyon jó döntés lehet a csomagpont valamelyike mellett maradni. Hosszan nyitva tartanak, még hétvégén is. 5 nap áll rendelkezésére, hogy fel vegye a megrendelt terméket, utána visszaküldik a csomagot. Akármivel tud fizetni, legyen az készpénz vagy bankkártya.

 1. Csomagautomata

Ha ide rendelné csomagját, akkor vegye figyelembe, hogy a készpénzes fizetési megoldás nem lehetséges, mivel a terminál egyedül csak a bankkártyát tud elfogadni. Szintén jó döntés azoknak, akiket a munka kötelez és sok idejüket elveszi, illetve akik megint csak nem szeretnék otthoni címüket megadni. Mindig nyitva tartanak, hétvégén, még éjjel- nappal is, vagyis bármikor amikor ideje engedi, elmehet a csomagjáért. Értesítést küldenek SMS-ben, vagy e-mail címére, hogy csomagja megérkezett és mellékelnek egy kódot is, amivel ki tudja nyitni az automata ajtaját. Ezután már csak ki kell vennie csomagját. Összesen két napja van arra, hogy érte menjen, utána visszaküldik.

Ha bármi gondja akadna, illetve kérdései lennének, akkor mielőbb írjon nekünk ügyfélszolgálatunkra! Ha eredeti és jó minőségű terméket szeretne kapni, akkor válasszon minket, ahol sok szeretettel is várjuk Önt!

 

Sajnos ez elég gyakori probléma, ugyanis a gyógyszereket a nagy kereslete miatt sokan hamisítják, amelyet Ön, mint egyszerű vásárló nem fog észrevenni, mivel vizuálisan nem lehet megkülönböztetni az eredetitől. Feltétlenül olvassa el, hogy ne tudják átverni és kicsalni a pénzét. Amiatt nem szeretne az interneten gyógyszert vásárolni, mert fél, hogy a kiadott pénzéért nem kap semmit, vagy csak silány utánzatot? Ha elolvassa a következőket, amit összegyűjtöttünk Önnek, akkor ez is kikerülhető, ugyanis tudnia kell, hogy ha kitartóan keres, akkor talál biztonságos webshopot is, ahonnan eredeti gyógyszert is tud vásárolni.

 

Tehát térjünk rá néhány szabályra, amit ha betart nem sétál be a csalók csapdájába.

 • Lopott tartalmak más webshopokból

A csaló forgalmazóknak nem céljuk, hogy sok munkát fektessenek bele oldalukba, hogy ő maguk csinálják, írják meg az egész szöveges tartalmát, ami a honlapjukon található. Számukra egyszerűbb lekoppintani, kimásolni más cégek webshopjának a honlapján található szöveges tartalmat. Ez teljes mértékben bűncselekmény, mert az iromány szerzői jogvédelem alatt áll. Ha hivatalos a webáruház, akkor annak a forgalmazójának eszébe sem jut, fel sem merül benne, hogy el kéne lopni a tartalmakat más oldaláról, mivel nem kockáztatná azt, hogy lebukjon.

Egyszerűen megtudhatja, hogy mikor áll szemben hamis weboldallal, mindössze 10 másodperc alatt. Ingyen megnézhető ezen a linken, www.copyscape.com. Ide be kell írnia az áruház domain címét, de ne a főoldal, hanem az egyik termékének az aloldalát másolja ki (pl. www.xzy.hu/termek/termek-1/) Itt rögtön ki fogja listázni Önnek, hogy megtalálható-e az webáruház honlapján lopott tartalom és azt honnan lett ellopva. Hivatalos cégek ilyet nem csinálnak, így ha másolt és lopott tartalmakat talál, akkor biztos lehet benne, hogy egy illegális hamisító webshopjában van.

 

 • Olyan helyről vásároljon, amely rendelkezik cégnévvel, székhellyel és elérhetőséggel , ha ezek nincsenek feltüntetve, vagy hiányos, mert ha például csak egy üzenetküldő panel van, mint elérhetőség, akkor az adott webáruházban kételkedni kell és ezáltal nem szabad tőlük rendelni.

 

 • Ne rendeljen olyan webáruházból, ahol nincsen utánvétes fizetés. Sajnos számos esetben előfordul, hogy Ön, mint gyanútlan vásárló leadja a rendelését, amit persze ki is fizet, viszont annak a pénznek búcsút is inthet, mivel előre kifizette. Ezáltal nem érkezik meg az adott termék, amit rendelt, így a pénzéért semmit sem fog kapni. Ezek általában euróban és dollárban megadott külföldi webshopok. A másik eshetőség viszont, hogy küldenek valamilyen terméket Önnek, viszont az valami rossz minőségű hamis utánzat. Tehát az egészségét is kockáztatja. Ebből kifolyólag, ha nagyon olcsóak ezek a készítmények, akkor inkább ne vásároljon belőle.

 

 • Ha furcsa domain nevek mögé rejtőznek az értékesítők (például xzy.cc, xyz.to), ugyanis ez gyanúra adhat okot az oldal valódiságát illetően. Ilyen helyekről ne vásároljon ne kockáztassa az egészségét és a pénzét valami ócska hamisítvánnyal. A hiteles oldalak általában .hu, .com végződésűek.

 

 • Ha a futár kiszállította Önnek a rendelését, akkor mindenképpen kezdje a csomag ellenőrzésével. Vizsgálja meg, hogy bontatlan eredeti csomagolásban kapta meg a terméket. Nézze meg alaposan, hogy valóban azt kapta, amit szeretett volna, amit várt. Ha meg van sérülve a doboz, akkor az Ön biztonsága érdekében ne vegye be a gyógyszert.

 

 • Ne vásároljon gyógyszereket kínai áruházból, edzőtermekből, pult alól szexshopoktól és egyéb magánszemélyektől. 

 

 • Külföldi oldalakról ne rendeljen, ugyanis vagy valószínűséggel itt is csak bankkártyás előre fizetéses lehetőség van. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy csak rá akarják venni Önt a vásárlásra, aztán azt a pénzt, amit kifizetett nem fogja viszontlátni. Sajnos vissza szerezni sem fogja tudni a pénzét, ugyanis nem tud hova fordulni és panaszt tenni. Ezen weboldalak nagy része fordítóval van lefordítva, észre lehet venni néhány helyen a magyartalan megfogalmazásokat, tehát jobban teszi, ha messzire elkerüli ezeket az online boltokat.

 

 • Mindenképpen olyan helyről vásároljon, amiről biztosan tudja, hogy eredeti terméket gyárt, vagyis a vásárlása előtt elolvassa el a többi vásárló által írt hozzászólást, véleményt független fórumokból, ahol nincs ilyen jellegű termék értékesítés. Ez alapján könnyebben rá tud jönni, jobban átlátja, hogy érdemes az adott webáruházból vásárolni, vagy sem. Ha elolvasta a véleményeket, és a hozzászólások, aminek nagy része pozitív volt, akkor rendelhet nyugodt szívvel. Ha viszont szinte az összes hozzászólás negatív volt, akkor jobban teszi, hogy ha másik webshop után néz.

 

 • Olyan helyről rendeljen, ahol van lehetősége utánvéttel is fizetni. Az ilyen boltok megbízhatóak, ugyanis nem tudják Önt átverni, mivel akkor fizet, amikor a futár kiszállította Önnek a csomagot. Nagyon fontos szem előtt tartani, hogy ne utaljon előre, ugyanis akkor borítékolható, hogy át fogják verni, amit biztosan el szeretne kerülni, persze ha végig olvasta ezt a cikket, akkor garantált, hogy nem fog belefutni a silány minőségű hamis termékekbe, és a nem hiteles weboldalakba.

Ha nálunk vásárol, akkor azt biztonságosan megteheti, mert mi csak magas minőségű és eredeti gyógyszereket forgalmazunk, amelyet természetesen csak akkor kell kifizetni, ha a futár kiszállította Önnek a csomagot. Szeretettel várjuk Önt webshopunkban! Ha lenne egyéb kérdése, akkor ne habozzon írni ügyfélszolgálatunknak!

 

Ha termékeihez szeretne hozzájutni gyorsan, olyan webshopból, ahol teljes mértékben biztonságban  is érezheti magát, és persze minden vásárlónknak 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk, akkor maradjon velünk és olvassa el a többi fontos információt, ami kell ahhoz, hogy rá lásson pontosan, hogy ez mikor is érvényesíthető. 

 

Miért van erre lehetőség, ha teljesen eredeti készítményekről beszélünk?

 

Természetes mi a saját készítményünkben teljesen megbízunk, és tudjuk, hogy olyan minőségi terméket árulunk, ami a legtöbbeknek teljesen hatásos. Azt tudni érdemes, hogy csak elvétve fordul elő, hogy valaki nem reagál a gyógyszer hatóanyagára, de nagyon ritkán megtörténik, mert némi különbség akad az emberek szervezete között. 

 

Ön is biztos tapasztalta már, hogy például az egyik fájdalomcsillapító nem hatott a családjában valakinek, Önnek pedig teljesen jól működött, így van ez a mi gyógyszereinkkel is. Ezért mindenképpen szerettünk volna olyan lehetőséget biztosítani, ami kedvez vásárlóinknak, hogy ne stresszesen vásároljanak tőlünk valamilyen készítményt, amely nem tudja, hogy kifejti-e szervezetére a hatását. Ezáltal teljes nyugalommal rendelhet tőlünk, mert tudja, hogy bízhat bennünk, és számíthat ránk, ha valami nem úgy alakul mint ahogy elvárta volna azt.

 

 

A pénzvisszafizetési garancia menete, lépésről lépésre

 

 1. Ha bármi gondja adódott a termékkel, cserben hagyta hatása, akkor ügyfélszolgálatunknak rögtön írjon, ahol pontosan írja le, hogy mi volt vele a gondja. Ezek után választása már az Ön kezében van.

 

 1. Amit választhat az az, hogy csere terméket kér ahelyett a gyógyszer helyett, ami nem hatott, a másik, hogy visszakéri a teljes összegét a készítménynek, ami egyértelműen a szállítási költséggel kerül visszafizetésre.

 

 1. Megadjuk a címet, ahova postáznia kell a terméket, amit vissza kíván küldeni.

 

 1. Ahova szeretné visszakapni a termék árát, adja meg annak a bankszámlaszám adatait.

 

 1. Ha viszont a csere termék érdekelné, akkor azt írja meg, hogy mely gyógyszerre esett a választása. Ha bizonytalan benne, esetleg a bőséges választékból nem tudja, hogy melyik lenne Ön számára tökéletes, ebben az esetben se essen kétségbe, mert ügyfélszolgálatunkon ebben is segítségre lehet, hogy olyan gyógyszerre tegyen szert, ami már biztosan hatásos lesz Önnek.

 

 1. Először is meg kell, hogy érkezzen hozzánk a gyógyszer, hogy el tudjuk indítani a csere termék kiküldését, vagy visszautalni bankszámlájára a pénzt. Amíg ez nem valósul meg, addig a garanciát nem fogjuk tudni érvényesíteni.

 

 

Kizáró tényezők, amikor a pénzvisszafizetési garancia nem érvényesíthető

 

Tehát már tudja, hogy ránk számíthat, ha a termék amit vásárolt nem működne. Viszont ahhoz, hogy ezzel élni is tudjon, nekünk is van pár szabályunk, amit be kell tartani mégis ahhoz, hogy a pénzvisszafizetési garanciával élni tudjon. Mivel minden gyógyszerhez tartozik részletes betegtájékoztató, így az nem lehet akadálya abban, hogy elolvassa, és rendesen áttanulmányozza azt, hogy hogyan kell helyesen alkalmazni. A visszaélések kockázata miatt is alkottuk meg a következő szabályokat, amit muszáj betartania, hogy biztosítva legyen a pénzvisszafizetési garancia által, hogy ha mégsem hatna, akkor ott legyen még Ön számára ez a szuper lehetőség.

 

 1. A doboz tartalmából 2 darabnál több ne hiányozzon. A hatóanyag gyorsan felszívódik a szervezeteben, így hamar megláthatja azt, hogy Önnek mennyire volt hatásos a gyógyszer. Ha nem lát pozitív változást, akkor ne kísérletezzen tovább, hogy a fél, vagy egész doboz tartalmát beszedi, hiszen akkor sem fog semmi történni, ha már az első vagy második alkalom esetében sem tapasztalt semmit. Ha elhasznál több, mint 2 db-ot és utána jelenti be, hogy mégsem volt megfelelő Ön számára, így ekkor sajnos a pénzvisszafizetési garanciáról lecsúszott, mert így hitelességét veszti ezzel kapcsolatban.

 

 

 1. Ahogy már említettük, részletes útmutatót talál az összes gyógyszerhez, így az is fel van tüntetve benne, hogy melyek azok a készítmények, illetve betegségek, amikor is ellenjavallt a gyógyszer fogyasztása. Mivel néhány gyógyszerrel interakcióba léphet egyes készítmény, így a hatás máris csökken, ha amellett alkalmazza. Ugyanígy van néhány betegség esetén, amikor szintén nem lehet alkalmazni, arról nem is beszélve, hogy a terméknek leginkább csak a mellékhatásait ismerné meg, mintsem azt, hogy milyen remek hatással bír. Tehát ezeket tartsa szem előtt, és inkább ne játsszon az egészségével, ráadásul a pénzvisszafizetési garancia szintén nem érvényesíthető.

 

 

 1. Egyes ételek vagy italok fogyasztása szintén nem ajánlott a gyógyszer fogyasztása mellett. Ha ételről van szó, akkor kerülni kell a nagyon olajos, zsíros élelmiszereket, ami hatására megnehezül az aktív hatóanyag felszívódása a szervezetben, így nem is csoda, ha annak hatása csökken, vagy mégis elmarad teljesen. Alkohol, drog, grapefruit lé, illetve koffeines italok mellőzése is erősen ajánlott, mert ezek hatására is nagyon csökken a gyógyszer jótékony hatása. Ebben az esetben megint csak azt kell mondanunk, hogy nem élhet a pénzvisszafizetési garanciával.

Ha a leírtakat megfelelően csinálta, betartotta, akkor nem kérdőjelezzük meg tapasztalatát, és nyugodtan élhet a pénzvisszafizetési garancia lehetőségével. Vevőinknek mindenben a 100%-ot szeretnénk nyújtani, azt szeretnénk, hogy webshopunkkal teljesen elégedettek legyenek, és elégedetten távozzanak, és máskor is hozzánk térjenek be vásárolni. Mi bebizonyítjuk, hogy gyógyszereink tényleg olyan jó minőségűek, ha ad egy esélyt nekünk. Alaposan nézze meg webáruházunk kínálatát, olvasgassa el pontosan, hogy melyik készítmény mit tud, hogy minél jobb döntést hozhasson meg!

 

Jöjjön hozzánk és vásároljon tőlünk, ha extra gyors kiszállítást szeretne és nem szeretne napokig várni a megrendelt termékre.

 

Rengeteg  kiszállítási lehetőség között böngészhet és választhat, ahol biztosan megtalálja azt a módot, amit a legjobbnak és legbiztonságosabbnak gondol. Ha nem sűrűn vásárol interneten, esetleg még egyáltalán nem volt hozzá szerencséje, ezért nem tudja, hogy milyen opciókkal áll szemben, akkor kihagyhatatlan Ön számára ezen opciók részletes elolvasása, így természetesen lehetősége nyílik arra, hogy a kényelmes módot válasszon magának.

 

 

 1. Néhány órán belül személyes átvétel szerződött futárunktól, Budapest területén belül

 

Amikor megkaptuk rendelési igényét, abban a pillanatban el kezdjük összekészíteni csomagját, amit átlátszatlan csomagolásban futárunknak át is adunk. Miután ez megtörtént, akkor meg is csörgeti telefonon Önt, hogy mikor jó a kiszállítás időpontja, így számítson erre és legyen keze ügyében a telefon. Ez még a rendelés napján történik, ha maximum 16 óra előtt leadja azt weboldalunkon. Ha ezek után rendel, akkor valószínűsíthetően a következő napon érkezik már meg terméke, amit szintén budapesti futárunkkal küldetünk ki.

 

 

 1. Futár általi házhoz szállítás a megadott címre vagy országos postai kiszállítás címre.

 

Ez egy nagyon kényelmes módja annak, hogy csomagját megkapja, tehát ha a kényelem híve, ha csak szeretne otthon várakozni, hogy terméke megérkezzen, akkor ez szuper döntés lehet az Ön részére, mivel csak ajtó kell nyitnia a futárnak.

 

 • GLS: Vannak pozitív oldalai, de negatívval is rendelkezik. Negatívként érdemes elmondani, hogy ha éppen nem tartózkodott otthon, ami esetleg már másodszorra is előfordult, akkor visszaküldik a csomagot. Akkor nézzük a pozitívumait, ami lehetőség szerint az, hogy a kiszállítás dátumát is megváltoztathatja akár, és a kiszállításkor értesítést is kap 1-2 óra pontossággal, így tudja mikor számítson rá, illetve a futárral is tud egyeztetni időpontot, hogy mikor lenne Önnek alkalmas.

 

 • MPL-posta: Ez esetben az sem baj, ha a futár érkezésekor nem volt éppen otthon, mivel ekkor az értesítőt megtalálja a postaládában, amivel egyenesen be is sétálhat a postahivatalba és ott át tudja venni azt az okmányai bemutatása után. Ezt megteheti bármikor, amikor nyitva van a posta. 10 napig tárolják a postán a csomagját, utána visszaküldik, így ezidő alatt kellene átvennie azt. Bármivel lehetőség van fizetni, bankkártya vagy készpénz. 

 

 

 1. Postán maradó csomag

 

Ekkor a postahivatalban átvehető a küldemény, amire 10 napja van. Webáruházunk oldalán talál egy intelligens térképet, amiről könnyedén ki tudja választani, meg tudja nézni, hogy mely az a posta, ami Önhöz a legközelebb található meg. Mielőtt kiválasztaná, azért tartsa szem előtt, hogy a nyitvatartásuk elég rövid, illetve hétvégén nem is szoktak nyitva lenni. Ha közel van Önhöz posta, akkor jó döntés lehet ezt választani. Elfogadott a bankkártyás fizetési mód és a készpénz is és ez esetben nincs szükségünk az Ön címére, csupán a posta címére, amit ki tud választani a megrendeléskor. 

 

 

 1. Csomagátvevő pontok (MOL benzinkút, COOP bevásárlóüzletek)

 

El szeretné kerülni, hogy bárki más átvegye a csomagot Ön helyett, esetleg a munkahely miatt nincs sok ideje? Mindkét eshetőség esetén nagyon jó döntés lehet a csomagpont valamelyike mellett maradni. Hosszan nyitva tartanak, még hétvégén is. 5 nap áll rendelkezésére, hogy fel vegye a megrendelt terméket, utána visszaküldik a csomagot. Akármivel tud fizetni, legyen az készpénz vagy bankkártya.

 

 

 1. Csomagautomata

 

Ha ide rendelné csomagját, akkor vegye figyelembe, hogy a készpénzes fizetési megoldás nem lehetséges, mivel a terminál egyedül csak a bankkártyát tud elfogadni. Szintén jó döntés azoknak, akiket a munka kötelez és sok idejüket elveszi, illetve akik megint csak nem szeretnék otthoni címüket megadni. Mindig nyitva tartanak, hétvégén, még éjjel- nappal is, vagyis bármikor amikor ideje engedi, elmehet a csomagjáért. Értesítést küldenek SMS-ben, vagy e-mail címére, hogy csomagja megérkezett és mellékelnek egy kódot is, amivel ki tudja nyitni az automata ajtaját. Ezután már csak ki kell vennie csomagját. Összesen két napja van arra, hogy érte menjen, utána visszaküldik.

Ha bármi gondja akadna, illetve kérdései lennének, akkor mielőbb írjon nekünk ügyfélszolgálatunkra! Ha eredeti és jó minőségű terméket szeretne kapni, akkor válasszon minket, ahol sok szeretettel is várjuk Önt!