Vitara 40mg

2 990Ft28 990Ft

Ha problémája van a merevedésével, vagy nem tud úgy teljesíteni az ágyban, mint korábban, akkor mindenképpen ajánlott Önnek a Vitara 40mg rendelés!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Mennyiség/Ár
Ár
2db 2990
4db + 1db ajándék 3990
1 csomag/10db/ + 2db ajándék 8990
2 csomag/20db/ + 3db ajándék 14990
3 csomag/30db/ + 4db ajándék 20990
4 csomag/40db/ + 5db ajándék 23990
5 csomag/50db/ + 6db ajándék 28990

Olcsó Vitara 40mg eladó webshopunkban, melyet vény nélkül meg tud vásárolni, úgy hogy akár már ma megkapja! A készítmény kiváló választás lehet azoknak, akiknek problémájuk van merevedésükkel, vagy szeretnének kicsit többet és jobban teljesíteni az ágyban.

Az interneten bármennyire is tájékozottak vagyunk online rendelés tekintetében így is előfordulhat, hogy átverés áldozatai leszünk és hamisítványt kapunk vásárlás esetén. Ezek a készítmények nagyon veszélyesek lehetnek, ismeretlen hatóanyagot tartalmazhatnak. Semmiképpen sem ajánlott ezeknek a használata. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy olvassa el ezt a rövid összefoglalót és legyen igazán képben arról, hogy hogyan próbálják Önt csőbe húzni és átverni.

Messzire nem kell mennie amennyiben eredeti Vitara 40mg rendelés a célja, ugyanis webshopunkban ezt megteheti, regisztráció és vény nélkül is. Termékeink 100%-ban eredetiek, amire teljeskörű garanciát is vállalunk.

Ha most rendel, akkor akár már ma meg is kaphatja a csomagot, Budapesti személyes átvétel esetén ugyanis a délután 4 óra előtti vásárlásokat néhány órán belül kézbesítjük. Vidékre sem kell sokat várnia, hogy megérkezzen, ugyanis 1-2 munkanapon belül oda is kivisszük.

Hatása, hatásmechanizmusa

A Vitara 40mg a Levitra generikus változata, amely 40mg vardenafil hatóanyagot tartalmaz. A hatás ugyanaz, mint az ismert változatánál.

A hatások amiket tapsztalhat, amennyiben beveszi:

 • gyors regeneráció aktusok között
 • keményebb merevedés
 • tartósabb erekció
 • átmeneti péniszméret növekedés

A hatását bevételt követően 1 órával fogja érezni, amennyiben Önt szexuális inger éri.  Ez egészen 4-8 órán keresztül aktív lesz.

Függőséget egyáltalán nem okoz a szer.

Használata, adagolása

Vitara 40mg rendelés előtt mindenképpen olvasson a a megfelelő használatról, hogy a lehető legjobb hatást tudja elérni, valamint a mellékhatásokat a leghatékonyabban el tudja kerülni.

Pofon egyszerű a használat, nem kell csak néhány dologra odafigyelnie, amiket itt részletezünk.

A napi ajánlott adag fél tabletta, de maximum 1 tabletta, melyet egy pohár vízzel vegyen be a szex előtt 1 órával. Semmiképpen se vegyen be ettől többet, ugyanis ez csak mellékhatások kialakulásához vezet, semmi többhöz.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a lehető legjobb hatást akkor fogja elérni, ha éhgyomorra veszi be a tablettát. Ha úgy érzi, hogy Önnek érzékenyebb a gyomra, akkor ehet előtte, viszont maradjon a könnyű ételek mellett.

Nem ajánlott a használat előtt az alábbiak fogyasztása:

 • alkohol
 • kábítószerek
 • zsíros, olajos ételek
 • grapefruitos, citrusos üdítők

Mellékhatások, ellenjavallatok

A mellékhatásoktól nem kell tartania Vitara 40mg vásárlás esetén, mivel csak ritkán, extrém esetekben jelentkeznek, akkor is általában csak akkor, hogyha nem tartja be a használati javallatainkat.

Előfordult már a használóknál, hogy tapasztaltak:

 • fejfájást
 • fényérzékenységet
 • orrdugulást

Semmiképpen sem ajánlott a használat, ha Ön szívbeteg, májbeteg, leukémiás, HIV/hepatitis fertőzött, gyomorfekélye van, vesebetegségben szenved, deformált a pénisze, vérszegénysége van, vagy alacsony a vérnyomása.

Nem javallt a használat, ha Ön szed:

 • alfablokkolót
 • nitrátot
 • gombaölő szert
 • egyéb pde5 gátlót
 • antibiotikumot
 • CYP4A4 gátlót

Rendelés

Eredeti Vitara 40mg eladó vény nélkül webshopunkban, melyet megvásárolhat regisztráció nélkül és még bankkártya adatait sem kell megadnia, ugyanis nálunk kizárólag utánvéttel tud fizetni. A legjobb lehetőség, ha most dönt úgy, hogy leadja rendelését, ugyanis akár már ma megkaphatja a csomagot. Ez úgy lehetséges, hogy a kora délutáni csomagokat Budapesten belül még aznap kivisszük, hogy mielőbb élvezhessék vásárlóink a készítmény nyújtotta előnyöket. A fővároson kívül élő ügyfeleink sem kell sokat várjanak, ugyanis a legtöbb esetben másnap, maximum harmadnap megérkezik a csomag oda is.

Vigyázzon Vitara 40mg vásárlás esetén, ugyanis könnyen lehet, hogy Önt is átverik, mint sok más embert, akik laikusan megrendelik olcsóbb helyekről a készítményt. Ez azért veszélyes, ugyanis ilyenkor hamisítványokat küldenek ki az eredeti helyett, amik közel nem tudnak olyan hatást, mint az ígért. Ennek elkerülése nagyon fontos, így mindenképp olvassa el ezt az összefoglalót, melyben részletezzük ezt.

Amennyiben valamilyen kérdése lenne, úgy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Akkor is ha esetleg elégedetlen lenne a termékkel, ugyanis tudnia kell, hogy minden vásárlónknak 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.