Phamagra 50mg

2 990Ft44 990Ft

Ha hallott már a Kamagra Gold készítményről, biztosan tudja, hogy mennyire közkedvelt a férfiak körében, akik szeretnének kicsit jobb teljesítményt elérni az ágyban. Most ugyanazt a hatóanyagot kaphatja meg, amennyiben Phamagra vásárlás mellett dönt.

Kiszerelés: 15 szem / csomag

Mennyiség/Ár Ár
2db 2990
4db + 1db ajándék 3990
10db + 2db ajándék 8990
1 csomag /15db/ + 3db ajándék 11250
2 csomag/30db/ + 5db ajándék 20990
3 csomag/45db/ + 8db ajándék 29250
5 csomag/75db/ + 10db ajándék 44990

Ismeri már a Kamagra Gold potencianövelőt? Phamagra vásárlás esetén ugyanazt a hatóanyagot kapja, kedvező áron, pénzvisszafizetési garanciával! A hatóanyag nagy előnye, hogy egyáltalán nem okoz függőséget.

Több mint 10 éves piaci jelenlétünk alatt sajnos sok vásárlónk mondta, hogy második rendelését adta le nálunk, mivel ahonnan elsőre vásárolt, átverték és hamisítványt kapott. Sokan maradandó egészségügyi problémákkal küzdenek emiatt, ezért készítettünk egy útmutatót, hogy Ön hogyan tudja ezt a hibát elkerülni.

A legjobb megoldás ha Phamagra rendelés esetén minket választ, ugyanis a garancián kívül rengeteg előnyünket érezheti. 25.000Ft felett ingyenesen szállítunk, valamint ez nálunk rendkívül gyorsan is történik.

Ha kora délutánig jelzi felénk rendelési szándékát webáruházunkon keresztül, akkor akár már pár óra alatt megkaphatja a csomagot Budapesti rendelés esetén. Ezen kívülre a csomagokat 1-2 munkanap alatt visszük ki. Teljes diszkréciót biztosítunk, nálunk adatai biztonságban vannak, nem adjuk ki harmadik személynek, valamint a csomagról sem fogja még a futár sem tudni megmondani, hogy mit tartalmaz.

Hatása

Az Ön számára az egyik legfontosabb dolog, hogy miként fog ettől Ön egy császárrá változni az ágyban. Soha nem tapasztalt teljesítményre lesz képes, melyet itt részletezünk.

A készítmény megnöveli szexuális teljesítményét, átmenetileg a péniszméretét is, valamint sokkal gyorsabban lesz készen a következő menetre, mivel csökken a regenerációs idő is.

Függőséget egyáltalán nem okoz a sildenafil-citrate hatóanyag, mely egyik nagy előnye neki.

1 óra alatt fogja érezni hatását, kizárólag szexuális inger esetén, nem lesznek kellemetlen szituációi. 6-7 órán keresztül fog szervezetében intenzíven dolgozni.

Használata

Eredeti Phamagra 50mg eladó olcsón webshopunkban, mely megfelelő használata rendkívül kritikus abból a szempontból, hogy a hatását maximalizálni tudja és a mellékhatások kialakulásának esélyét legalacsonyabbra csökkenteni.

Étkezésére kiemelt figyelmet kell fordítson, ugyanis a zsíros és olajos ételek csökkentik a felszívódásnak a hatékonyságát. Ezen kívül a grapefruitos üdítők is rossz hatással lehetnek erre.

Bő folyadékkal lenyelve 1 órával a szex előtt vegye be, naponta maximum 2 szemet. Csak akkor használjon ekkora dózist, ha már tapasztalta, hogy Önnek nem elég 1 tabletta.

Az alkoholt kerülje a használat alatt!

Mellékhatások, ellenjavallatok

Néhány esetben kialakulhatnak mellékhatások, melyek mindig gyors lefolyásúak és enyhék. Ezektől nem kell megijednie, teljesen természetesek, a használat során ezek ,,elkopnak”.

Egyes embereknek nem ajánlott az alkalmazás, ugyanis a készítmény nem működik jól egyéb PDE-5 gátlókkal, antibiotikumokkal, proteáz gátlókkal, HIV és Hepatitis C készítményekkel.

Továbbá, ha Ön májbeteg, örökletes szembetegsége van, szívbeteg, májbeteg, vérnyomásos betegsége van akkor sem ajánlott a Phamagra rendelés.

Enyhe mellékhatások, melyek többeknél kialakulhatnak:

  • orrdugulás
  • fejfájás

Enyhe mellékhatások, melyek néhányaknál kialakulhatnak:

  • szédülés
  • izomfájdalom
  • fényérzékenység

Fontos tudnia, hogy néhány nap folyamatos használat esetén szervezete hozzászokik a hatóanyaghoz, így ezek a mellékhatások teljesen elmúlnak. Amennyiben ezektől erősebb tüneteket tapasztal, akkor ajánlott felkeresnie kezelőorvosát.

Phamagra rendelés

Tegye próbára ezt a potencianövelőt, hogy eljuttathassa párját a csúcsra! Webshopunkba Phamagra 50mg eladó, melyre érvényes pénzvisszafizetési garanciánk is.

A csomagot kérheti automatába, vagy akár házhozszállítással is. Budapestre néhány óra alatt kivisszük a rendelést, míg vidékre 1-2 munkanap alatt. A pontos feltételekről és részletesebb információkról ide kattintva tud tájékozódni.

Az interneten szinte már többen árulnak hamisítványt potencianövelőkből, mint eredetit. Nehéz sajnos minőségi készítményt kapni ezek miatt is. Ha Ön nem szeretne átverve lenni, akkor kattintson ide és olvassa el néhány perc alatt a cikkünket, melyben ezt részletezzük.