Vidalista 80mg

4 990Ft59 990Ft

Többé nem csak álom a kirobbanó szexuális energia! Éljen most a Vidalista 80mg rendelés lehetőségével és valósítsa meg álmait!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 4990
1 csomag(10 szem) 14990
2 csomag(20 szem) 24990
4 csomag(40 szem) 49990
5 csomag(50 szem) 59990

214 db készleten ✔️

Túlfűtöttek a szexuális gondolatai, de nem érzi a tetterőt, hogy meg is valósítsa őket? Szeretne kiteljesedni a szexben? Akkor most egy olyan lehetőséget ajánlunk a figyelmébe, amellyel többé nem csak álmodozhat a kimagasló szexuális teljesítményről és eredményekről, hanem testközelből is megtapasztalhatja.

A Vidalista 80mg tabletta egy nem szokványos erővel bíró készítmény, 80 mg tadalafil hatóanyagával elsöprő sikereket tud elérni vele.

A gyártója a Centurion Laboratories Gyógyszergyár, amely garanciát jelent arra, hogy egy jó minőségű és megbízható készítményről van szó. A Cialis tabletta mintájára lett megalkotva, amely világszerte ismert kiváló hatásáról.

Az egyre nagyobb népszerűséggel párhuzamosan azonban megjelentek a hamisítványok is. Nagyon előrelátónak kell lennie annak, aki Vidalista 80mg vásárlás mellett dönt. Ebben szeretnénk a segítségére lenni útmutatónk megosztásával, amelyben minden fontos információt megtalál.

A hamisítványokat forgalmazó üzletek mindent a profit szerzésért csinálnak, mit sem törődve a vásárlóik érdekeivel. Cégünk üzleti szemléletében azonban fontos szerepet kapnak a vásárlók is:

 • minden Vidalista 80mg vásárlás után életbe lép a pénzvisszafizetési garancia, amellyel bárki élhet, akinek problémája adódna a minőséggel, de kezeskedünk felőle, hogy termékeink eredetiek és kiváló hatást képesek nyújtani
 • gondoskodunk a termékek gyors és rugalmas szállításáról, így 1-2 munkanap alatt országosan kiszállításra kerülnek a megrendelt termék, Budapesten pedig további kedvezményt tudunk nyújtani, annak, aki még a kora délutáni órák előtt rendel, néhány órán belül átvehető lesz a csomagja, további részletekről tájékozódjon a szállítási és fizetési lehetőségeinkről
 • ügyfélszolgálatunk pedig bármikor a rendelkezésére áll, ha szeretne kérdezni vagy észrevételt tenni termékeinkkel vagy szolgálatatásainkkal kapcsolatban

A potencianövelés lehetősége mindenki számára adott. Élhet vele az is, aki merevedési zavarban szenved és az is, aki teljesítménynövelést szeretne. Nincs függőség kockázata, bármennyi ideig használja is, abbahagyás után ugyanúgy képes lesz erekció létrehozására.

Hatása

 

A Vidalista hatóanyaga a tadalafil, amely hosszantartó hatása miatt ért el sikereket. 60-70 perc alatt már fel tud szívódni és képes intenzív hatás kifejtésre.

Addig azonban nem lesz semmilyen hatás, amíg valamilyen jellegű szexuális stimuláció nem jelentkezik. Ez lehet egy érzéki érintés, egy csók, bármi, ami izgalomba képes hozni.

Ekkor a hímvessző simaizmai elernyednek és vér pumpálódik a barlangos testekbe. Ez a feltétele annak, hogy erőteljes erekció jöjjön létre.

Ezzel még a mókának nincs vége, mert az aktus idejére számolhat a pénisz megnövekedésével és azzal, hogy kevesebb időt kell szánnia regenerációra

Tapasztalja meg Ön is milyen érzés, ha nincs lehetetlen az ágyban! Éljen a Vidalista 80mg rendelés lehetőségével bátran!

Használata

 

A lentebb felsorolt tanácsok betartása segíti Önt a biztonságos és hatékony használatban:

 • vízzel kell bevenni, legalább egy órával az aktus előtt
 • átlagosan két napig fejt ki potencianövelő hatást
 • alapvetően nem tiltott a zsíros ételek fogyasztása, de számolnia kell vele, hogy gátolhatja a felszívódás gyorsaságát
 • ami viszont nem ajánlott az az alkoholfogyasztás, a kábítószerfogyasztás, a túlzott koffeinfogyasztás és a grapefruit

A biztonságos használat csak akkor garantált, ha eredeti terméket vásárol! Ezért kérjük, hogy csak olyan online patikában keressen eladó Vidalista 80mg tablettát, ahol bizonyítható a termék eredetisége! Online patikánk pénzvisszafizetési garanciát is vállal a kiváló minőségre!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Mellékhatások csak jelentéktelen esetszámban fordulnak elő és akkor sem okoznak nagyobb fennakadást:

 • orrdugulás
 • szájszárazság
 • bőr, – arcpír jelentkezése
 • érzékenység a szemben a hirtelen fényekre

Vannak olyan esetek, amikor célszerű körültekintően eljárni:

 • szív, – és érrendszeri betegséget állapítottak meg Önnél
 • vese, máj problémái vannak
 • magas vérnyomással kezelik és nitrát tartalmú gyógyszert szed rá (a nitrátok a tadalafillal reakcióba lépve képesek rosszullétet okozni)
 • öröklött szembetegsége van

Válasszon eladó Vidalista 80mg kínálatunkból, hogy gondtalan szexuális gyönyöröket élhessen át partnerével együtt!