Cenforce 150mg

3 990Ft39 990Ft

Belegondolt már abba, hogy milyen lenne egy olyan szexuális élmény, amelyet még sokáig felemlegetnének partnerével? Amikor olyan szexuális teljesítményt tudna nyújtani, ami nem nevezhető hétköznapinak? Vagy, ha elfelejthetne minden stresszt, ami egy új partnerrel történő együttlét miatt kialakulhat? Ez többé nem kell, hogy csak álom legyen, ugyanis a Cenforce 150mg rendelés segít Önnek ezt elérni!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 10990
2 csomag(20 szem) 19990
4 csomag(40 szem) 34990
5 csomag(50 szem) 39990

285 db készleten ✔️

Bármiért is lenne szüksége egy kis plusz segítségre, a Cenforce 150mg tökéletes megoldást kínál! Még mielőtt azt gondolná, hogy csak potenciazavarban szenvedő férfiák döntenek Cenforce 150mg vásárlás mellett, eláruljuk, hogy nagyon sok, egészséges férfi kizárólag a szexuális teljesítményének növelése végett használja!

EZT kell tudnia a Cenforce 150mg tablettával kapcsolatban:

 • 150mg szildenafil hatóanyagot tartalmaz, a szildenafil onnan lehet ismerős, hogy ez a Viagra hatóanyaga is (az olcsóbb Cenforce 150mg ár annak köszönhető, hogy kevesebbet költöttek reklámra, így annak az árát nem Önnek kell megfizetnie)
 • akkor sem kell aggodalommal a jövőbeni szexuális teljesítményére gondolni, ha hosszú ideig használja a tablettát, mert nincs rá befolyásoló hatással 
 • csupán 60-70 perc és szexuális inger szükséges ahhoz, hogy a hatást megtapasztalja 
 • majd további 4-6 órányi idő áll rendelkezésére, hogy megcsillogtassa a teljesítményét

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy, ha nálunk dönt Cenforce 150mg rendelés mellett, akkor a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálást nyújtsuk:

 • pénzvisszafizetési garancia: termékeink kizárólag az eredeti gyártótól, a Centurion Labs Gyógyszergyártó Vállalattól kerülnek beszerzésre, így a minőségtől nem kell tartania, de ha problémája adódna, akkor élhet a garancia lehetőségével
 • diszkrét és gyors szállítás: miért várakozna hosszú napokat, ha 1-2 munkanapon belül már kézhez is kaphatja országosan a csomagját? Mindennek tetejébe Budapesten még akár aznap is megkaphatja, ha kora délután előtt rögzíti a rendszerünkben a Cenforce 150mg rendelés igényét
 • non stop ügyfélszolgálat: ha bármikor is úgy érzi, hogy bizonytalan valamiben és kérdezni szeretne, akkor tegye fel bátran a kérdését, rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és segítjük döntésében

 

Ami mellett nem lehet elmenni:

Gomba mód szaporodnak már Magyarországon is azok a webáruházak, amelyek semmilyen módon nem támasztják alá, hogy termékeinket honnan szerzik meg, így nagyon bizonytalan a forgalmazott termékeik származása. Ne kockáztassa egészségét kétes eredetű online Cenforce 150m vásárlás lebonyolításával! 

Ha nem szeretné, hogy becsapják, akkor nézze meg tájékoztató kisokosunkat, ahol megtalálja a legfontosabb információkat!

Okozzon még több buja élvezetet partnerének! Válasszon online patikánk eladó Cenforce 150mg kínálatából, ahol pénztárcabarát árak és gyors kiszolgálás várja!

 

Hatása

 

A szildenafil a férfi hímvesszőre olyan hatást képes gyakorolni, amelyre minden férfi vágyik. Kétféle folyamattal garantálja, hogy a merevedés tartós és igazán kőkemény legyen:

 • a hímvesszőben található simaizmok elernyednek, majd a barlangos testekbe vér pumpálódik

Szexuális inger nélkül a hatásmechanizmus nem indul be. Ez megóvja attól, hogy olyan helyzetben legyen merevedése, amikor nem lenne kényelmes.

Cenforce 150mg rendelés biztonságosan és kockázatok nélkül? Webpatikánk ezt biztosítja az Ön számára! Ne várjon vele tovább!

 

Használata

 

Néhány praktikus és könnyen betartható szabály segítségével nemcsak, hogy kockázatok nélkül, de hatékonyan is tudja használni a tablettát:

 • mielőtt belevágna az aktusba kb. 60-70 perccel előre vegye be a tablettát vízzel
 • tartsa távol magát a zsíros ételektől, mert a zsír gátolja a szildenafil felszívódását
 • szintén kerülendőek: a magas koffeinnel bíró italok, az alkohol fogyasztás, bármilyen bódítószer használata
 • maximum 1 tabletta az engedélyezett naponta, viszont a tabletták igény szerint felezhetőek

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Olyan remek hírünk van, különösen azoknak, akik eddig a mellékhatások miatt hezitáltak a potencianövelők használata miatt, hogy a Cenforce 150mg tabletta használata csupán eltörpülő panaszt okozhat a jótékony hatása mellett:

 • bedugul az orr
 • bőr, – arcszárazság
 • a szem érzékennyé válik a fényekre

Tartós vagy komolyabb panasztól nem kell tartania!

Abban az esetben nem ajánlott a használata, ha az itt felsoroltak közül valamiben érintett:

 • szív, – és érrendszeri betegsége van
 • magas vérnyomással kezelik (külön rizikótényező, ha nitrát tartalmú gyógyszert szed (a szildenafil a nitrátokkal együtt képes hirtelen vérnyomás csökkenést eredményezni)
 • vese, – májbetegsége van 
 • öröklött szembetegséggel kezelik

150mg hatóanyag tartalommal bíró, garantált potencianövelő hatást kifejtő eladó Cenforce 150mg tablettát kínálunk Önnek! Néhány perc alatt meg tudja rendelni, megkímélve magát a kígyózó soroktól! Csapjon le most ajánlatunkra!