Abhigra 100mg

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Érdekelhetnek még…

Szeretné elcsábítani álmai hölgyét? Jó lenne, ha nem kellene azon aggódnia, hogy teljesítményt lesz képes produkálni? Nincs is annál bosszantóbb, mintha úgy érezzük, hogy kevesek vagyunk és azon aggódunk, hogy vajon sikerül-e kielégíteni a párunkat?!

De Önnek nem kell többé aggodalommal telve gondolni a szexuális együttlétekre! Biztosítsa be a sikert! Akár előfordult már Önnél merevedési zavar, akár csak háttértámogatásra van szüksége, hogy biztos legyen a kimagasló teljesítményben, most a megoldás itt van Ön előtt.

Az Abhigra 100mg tabletta 100mg szildenafil-citrát hatóanyagával a Viagra testvéreként említhető. A Viagrának is épp ez a hatóanyaga, a különbség semmi másban nem mutatkozik meg, mint a gyártó vállalatban. 

Az Abhigra tabletta az Abhiflax Gyógyszergyár gyártósoráról kerül forgalomban. Ennek köszönhető, hogy sokkal pénztárcabarátibb árakon juthat hozzá, mint a Viagrához.

Az eredeti gyártású termékekkel semmi problémája nem merülhet fel, de óvatosan kell eljárnia, mivel ma már megjelentek olyan eladó Abhigra 100mg tabletták, amelyek hamisítványok. A nem eredeti minőséget pedig senkinek sem kell bemutatni. Önt is arra kérjük, hogy legyen elővigyázatos. 

Ebben kívánunk a segítségére lenni, a weboldalunkon található információs anyaggal! Nézze meg mielőtt Abhigra 100mg rendelés mellett dönt!

A további előnyei, ha megtisztel minket bizalmával:

 • mi nem csak üres szavakkal ígérjük, hogy termékeink eredetiek és kiváló hatással bírnak, hanem erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, így, ha úgy érezné, hogy nem azt kapta, mint, amit a tabletta ígért, akkor élhet a garanciával
 • mi nem fogjuk megvárakoztatni Önt, így akár már 1-2 munkanap alatt az Ön által megadott címre szállítjuk ki a terméket, nemcsak a szállításban vagyunk rugalmasak, hanem a fizetésben egyaránt, kényelmesen tájékozódhat minden szállítással és fizetéssel kapcsolatos tudnivalóról a linkre kattintva
 • nem szeretnénk, ha bárkit is megválaszolatlan kérdések gyötörnének, ezért ügyfélszolgálatunkon keresztül bárki élhet a kérdezés jogával

Legyen szó merevedési zavarról vagy teljesítmény javításról, most mindkettőre megoldást kínálunk! Anélkül, hogy aggódnia kellene függőség kialakulásán, mivel a hatóanyaghoz nem lehet hozzászokni, így a jövőben sem okoz változást a tabletta használata a szexuális életében! Döntsön bátran Abhigra 100mg vásárlás mellett!

Hatása

 

A tabletta hatóanyaga 100mg szildenafil-citrát, amelynek a bevételtől számítva még kb. 60-70 perc kell ahhoz, hogy felszívódjon a szervezetben és képes legyen a hatását kifejteni.

FONTOS TUDNI

Nem kell erekciótól tartani a tabletta hatóideje alatt addig, amíg szexuális inger nem éri!

Azt követően viszont azonnal beindulnak a folyamatok! A hímvessző simaizomzata elernyed, amivel lehetőséget teremt a barlangos testek vérrel való telítődésének.

Ezzel pedig létrejön az erekció, amelynek most nem kell az erősségétől tartania, mert arra bizton számíthat.

PLUSZ HATÁS

Nem csak az erős erekciót tapasztalhatja meg, hanem átmeneti méretnövekedést is és csökkenő idejű regenerációs időt is!

Szeretné, ha nem csak olvasna a hatásokról, hanem át is élné? Akkor nincs mire várnia, döntsön bátran Abhigra 100mg vásárlás mellett!

 

Használata

 

A tabletta használatának megkezdése előtt a következőket vegye figyelembe:

 • napi egy tablettánál nagyobb mennyiséget ne vegyen be
 • amennyiben a gyakorlatban azt tapasztalja, hogy kisebb mennyiség is elegendő, akkor minden gond nélkül felezheti a tablettát

Amit kerüljön el a kb. 4-8 órás hatóidő alatt:

 • szeszes italok
 • túlzott koffeinbevitel
 • a drogfogyasztás
 • táplálkozzon zsírszegényen, mert a zsírok késleltetik a felszívódást
 • grapefruit


Online patikánk kizárólag olyan eladó Abhigra 100mg tablettát kínál, amelyet biztonsággal használhat, a megvásárlása semmilyen kockázatot nem rejt magában! Erre még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Az eredeti minőségű tabletták megfelelő használat mellett nem okozhatnak semmilyen tartós mellékhatást. Alkalmilag tapasztalhat csupán hamar elmúló panaszt:

 • orrdugulás
 • arcpír jelentkezése
 • szájszárazság
 • fényérzékenység (élénk fényviszonyok között)

Vannak olyan esetek, amikor tartózkodni kell a használattól (betegségek vagy gyógyszer szedése):

 • korábban szívinfarktus érte egyéb szív, – és érrendszerrel összefüggő betegsége van
 • problémái vannak a vese vagy a máj működésben
 • öröklött szembetegsége van
 • magas vérnyomása van
 • nitrátot is tartalmazó gyógyszeres kezelés alatt áll (a nitrát a szildenfillal könnyen kölcsönhatásba tud kerülni és együtt vérnyomáscsökkenést okozhatnak)

 

Szeretne méltán büszke lenni a férfiasságára? Akkor döntsön bátran Abhigra 100mg rendelés mellett!