Vidalista 40mg

3 990Ft44 490Ft

A potencianövelők minden esetben segítséget nyújtanak, legyen néhány alkalomra szóló segítségről szó vagy akár tartós használatról, így a Vidalista 40mg rendelés is tökéletes választás lehet az Ön számára, ha szeretne többet teljesíteni az ágyban.

Kiszerelés: 10 szem / csomag

 

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 19990
4 csomag(40 szem) 36990
5 csomag(50 szem) 44490

296 db készleten ✔️

Leírás

 

Egyre fiatalabb korban válik problémává, hogy nem sikerül olyan teljesítményt nyújtani az ágyban, mint szeretnénk. Ez lehet pillanatnyi zavar és akár tartós potenciazavar hibája is. De akár olyan helyzet is adódhat, hogy szeretnénk valami újat, jobbat nyújtani, hogy minél inkább kivívhassuk partnerünk elégedettségét.

A tadalafil egy olyan különleges hatóanyag, amely rendkívül hosszan, akár 48 órán keresztül kifejti hatását. Ezt tartalmazza a Vidalista 40mg, amely a Cialis tabletta mintájára készült a Centurion Laboratories Gyógyszergyárban.

Felhívjuk figyelmét, hogy online Vidalista 40mg rendelés esetén nem minden az, aminek látszik. Több olyan csaló webáruház is üzemel, amely bár látszólag hasonlít az eredetire, de mégsem megfelelő minőségű termék. Nem egyszerű a megkülönböztetés, de nem lehetetlen. Információs anyagunkban minden segítséget megkap hozzá, hogy ne tudják becsapni! 

Ön is szeret biztosra menni? Akkor jó helyen van, mert nálunk elsődleges szempont a vásárlóink kényelme és biztonsága! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy:

 • pénzvisszafizetési garancia lép életbe minden Vidalista 40mg vásárlás után, így – bár hisszük, hogy nem okozhatnak csalódást termékeink- joga van reklamálni és azt mi kivizsgáljuk
 • gondoskodunk a csomagok diszkrét és gyors kiszállításáról: 1-2 munkanap alatt mindenhová eljut a csomagja; Budapesten pedig nem ritka, hogy már a Vidalista 40mg rendelés napján átvehető lesz a termék, amit akár kényelmesen, utánvéttel is fizethet
 • ha elbizonytalanodna valami miatt és szeretne valamiről meggyőződni, akkor ügyfélszolgálatunkon keresztül megteheti

TUDTA?

A hatóanyag nem okozhat függőséget, ahhoz nem lehet hozzászokni még rendszeres használat mellett sem. Így Ön ugyanolyan erekcióra lesz képes a jövőben is, mint mielőtt kipróbálta!

Miért várna tovább, hogy a tettek mezejére lépjen? Ennél jobb és megbízhatóbb ajánlatot keresve sem talál. Döntsön most Vidalista 40mg vásárlás mellett!

Hatása

 

Tudja miért egyedülálló a tadalafil a maga nevében? A hatóideje hossza miatt! Átlagosan 8 órán keresztül szoktak hatni az átlagos hatóanyagok, ezzel szemben a tadalafil akár 48 órán keresztül is képes hatást kifejteni.

Ez úgy történik, hogy miután eltelt a 60-70 perces felszívódási idő, akkor szexuális inger szükséges ahhoz, hogy működésbe lépjen. Ekkor a hímvessző simaizmai ellazulnak és vérbőség jelentkezik a barlangos testekben. Így egy erős, impulzív erekció lesz a végeredmény.

De emellett még átmeneti méretnövekedést is megtapasztalhat, valamint a regenerációs idő csökkenését is.

Hosszantartó és kőkemény erekcióra vágyik? Akkor ez egy remek lehetőség! Nézze meg eladó Vidalista 40mg kínálatunkat és valósítsa meg vágyait!

 

Használata

 

Összegyűjtöttünk Önnek, hogy mire kell figyelnie ahhoz, hogy egyszerre legyen hatékony és biztonságos a tabletta használata:

 • legalább egy órával az együttlét előtt be kell venni a tablettát
 • 36-48 órán keresztül számolhat a hatással 
 • semmi eshetőségre ne vegyen be 24 órán belül ismételten tablettát

Vannak olyan szokások, amelyek mellőzendőek:

szeszes italok fogyasztása, alkohol fogyasztása, túlzásban vitt koffeinbevitel, grapefruit fogyasztása

A zsíros ételek fogyasztása nem tiltott, de nem is ajánlott, mert késleltetni tudja a hatóanyag felszívódását.

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Azzal a jó hírrel tudunk szolgálni, hogy csak ritkán és átmeneti jelleggel fordulnak elő mellékhatások, melyek a következők lehetnek:

 • bőr, arcpír megjelenése
 • érzékenység a fényekre
 • orrdugulás

Előfordulhatnak olyan betegségek vagy gyógyszeres kezelések, amikor érdemes kezelőorvosával egyeztetnie, hogy szedhet-e tablettát. Ilyen esetek a következők:

 • szív, – és érrendszeri betegsége van
 • vese, – máj betegségben szenved
 • magas vérnyomással küzd, amire nitrát tartalmú gyógyszer szedését írták elő Önnek
 • véralvadási zavara van
 • öröklött szembetegsége van

Online patikánk eladó Vidalista 40mg kínálatában Ön is megtalálja a legjobb lehetőséget! Éljen vele most, hogy néhány nap múlva már kész legyen a legjobb formáját hozni az ágyban!