Cobra 120 mg

4 990Ft26 990Ft

Ön is szeretné felvértezni magát olyan szexuális teljesítménnyel, amely párját ritkítja? Olyannal, amelyet még partnere is sokáig emleget? Minden férfi vágyálma, hogy olyat produkáljon az ágyban, amivel kivívhatja a büszkeséget. Ebben segítheti Önt a Cobra tabletta, amely méltán vívta ki az elismerést a potencianövelők között.

Kiszerelés: 5 szem / csomag

Kiszerelés Ár
1 csomag(5 szem) 4990
2 csomag(10 szem) 9490
3 csomag(15 szem) 13990
4 csomag(20 szem) 18490
5 csomag(25 szem) 22990
6 csomag(30 szem) 26990

239 db készleten ✔️

Leírás

 

Ahogy azt már bizonyára sejtheti A Cobra 120mg, nemcsak merevedési zavar esetén közkedvelt, hanem teljesítmény fokozás végett is.

Ezeket érdemes tudnia a tablettával kapcsolatban:

 • 120mg szildenafil hatóanyaga a Viagra tablettájával megegyező, azt még 20mg-al nagyobb dózisban is tartalmazza, így extra erős hatásra számíthat 
 • nem kell több, mint 60 perc átlagosan és teljesen felszívódik, hogy megmutathassa mire képes a segítségével
 • több menetre is lesz ideje: 3-5 órán keresztül számíthat a hatására, ráadásul kevesebb idő szükséges két aktus között a regenerálódásra

Attól tart, hogy milyen hatással lesz, ha kipróbálja a jövőben a teljesítményére?

Nem kell aggódnia, mert semmilyen függőség nem alakulhat ki, pont ugyanarra a szexuális teljesítményre és erekcióra lesz képes, mint korábban!

Amire viszont figyelmet kell fordítania, hogy eredeti, Aurochem Gyógyszergyártó Vállalat által forgalomba bocsátott terméket vásárolja, mert a hamisítványok kockázattal járnak. Egyrészről bizonytalan, hogy képesek-e hatáskifejtésre, másrészről a kétséges összetevők miatt, akár mellékhatásokat is okozhatnak!

Szeretne jó döntést hozni, de bizonytalan? Akkor nézze meg útmutatónkat és könnyű lesz eligazodnia! Minden olyan trükköt és tippet felfedünk, amely a biztonságos Cobra 120mg vásárlás lebonyolításához szükséges!

Online patikánk pénzvisszafizetési garanciát vállal arra, hogy minden eladó Cobra 120mg tablettánk eredeti, biztonsággal használható és valós hatást fejt ki.

Mindemellett még további szolgáltatásainkkal tesszük kényelemesebbé a nálunk történő Cobra 120mg vásárlást:

 • rugalmas és gyors szállítás: akár már másnapra Önnél lehet a csomag, mivel 1-2 munkanapra vállaljuk a termékek kézbesítését országosan; Budapest területén belül pedig akár néhány órán belül kiszállításra kerülhet, ha munkanapokon kora délutáni órák előtt megtörténik a Cobra 120mg rendelés
 • ügyfélszolgálati elérhetőség: folyamatos figyelemmel követjük vásárlóink visszajelzéseit, hogy szolgáltatásaink kifogástalanul működjenek, így ha bármilyen észrevétele vagy kérdése lenne, akkor írjon nekünk bátran!

 

Érjen el Ön is kimagasló teljesítményt az ágyban! Válasszon online patikánk eladó Cobra 120mg kínálatából és próbálja ki minél hamarabb, hogy elkápráztassa partnerét!

 

Hatása

 

A szildenafil bámulatos csodákra képes a férfi hímvessző merevedését illetően! Szexuális inger hatására kezd el hatni, amikor is először a simaizomzatban okoz ernyedést, majd vérrel telíti a barlangos testeket.

Így létrejön egy olyan erős és kemény erekció, amelyre méltán büszke lehet majd.

Közben pedig még akár átmenetileg megnőhet a hímvessző mérete is.

 

Tombolja ki magát az ágyban és élvezze, hogy nincs lehetetlen! Döntsön most Cobra 120mg rendelés mellett!

 

Használata

 

Annak, aki még nem használt potencianövelőt nagy segítség lehet, ha a következő tanácsokat megfogadja a használattal kapcsolatban:

 • ne ismételje meg a bevételt 24 órán belül
 • egyéni igényekhez igazodva a tabletta darabolható
 • a túlzott zsírfogyasztás gátló hatást fejthet ki a hatóanyag felszívódására és késleltetheti azt
 • az alkohol fogyasztás és drogfogyasztás mellékhatások előfordulását okozhatja
 • nem ajánlott a túlzott koffeinbevitel és a grapefruit gyümölcs fogyasztása sem

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Szerencsére az emberi szervezet nagyon jól reagál a szildenafil használatára, nem okoz különösebb mellékhatásokat sem problémákat.

Eseti jelleggel a következőket tapasztalhatja:

 • orrdugulás
 • szájszárazság
 • bőr, – arcpír mutatkozik
 • enyhe szemérzékenység 

Vannak azonba olyan betegségek, amelyek megakadályozzák, de legalábbis nehezítik a használatot. Ha a következőkben érintett, akkor érdemes előre egyeztetnie kezelőorvosával:

 • szív, – és érrendszeri betegség
 • vese, – májbetegség
 • magas vérnyomás és arra nitrát tartalmú gyógyszer szedése (a nitrátok a szildenafillal párosulva heveny rosszullétet képesek okozni)
 • öröklött szembetegség

 

Érjen el bravúros teljesítményt a saját és párja legnagyobb megelégedettségére! Nincs több probléma az ágyban, csak a maximális élvezet! Döntsön most online patikánkban Cobra 120mg vásárlás mellett és ha problémája adódna élhet a pénzvisszafizetési garancia nyújtotta lehetőséggel!

Ne hagyja veszni ezt a remek lehetőséget!