Vidalista 20mg

2 990Ft28 990Ft

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

234 db készleten ✔️

Állóképességét szeretné növelni? Még nagyobb teljesítménnyel szeretne előrukkolni? Akkor tegye meg a Vidalista 20mg rendelést, és tegye próbára az egyik leghatékonyabb potenciafokozó szert, ami a férfitestrészét még merevebbé teszi. Ezáltal ellenállhatatlan teljesítménnyel tud előállni barátnőjének, aki az élvezettől még levegőt is elfelejt venni.

Ön se hagyja annyiban, és ne sétáljon csak el úgy a férfiasságnövelő szer mellett, amivel bravúrosabb éjszakával kedveskedhet szerelmének. Higgye el, megéri, hogy a Vidalista vásárlás mellett döntsön, hiszen Önnek is biztos a céljai közé tartozik, hogy az alapteljesítményén túlmenjen, ez pedig ezen csodaszerrel lehetséges. Ne féljen az alkalmazásától egészséges férfiként sem, hiszen Ön is használhatja. Sőt manapság több a férfiasságnövelőt használók között azon férfiak, akik nem rendelkeznek potencia problémával.

Attól se tartson, hogy alkalmazása közben hozzászokik, ez ugyanis lehetetlen a készítmény mellett, így bármeddig boldog használója lehet a készítmények.

A potenciafokozó a Centurion Laboratories gyógyszervállalat jóvoltából készül, akik tadalafil hatóanyaggal készítik a terméket. Meg van adva a napi alkalmazása, hogy mennyit lehet belőle biztonsággal bevenni, ami legfeljebb egy tabletta, de rendszeres használóinak két naponta is elegendő bevenni, hiszen 48 óráig aktív hatása van. Növelje teljesítőképességét, és Önbizalmát, hogy mindig a legjobb formáját hozza ki magából, hiszen vele együtt pénisze még keményebb lesz.

Figyeljen mielőtt a Vidalista vásárlás mellett dönt, mert a vizuális másolatokból nagyon sok van, amely az átlagember számára nem felismerhető. Veszélyes anyagokat is tartalmazhatnak ezen hamis utánzatok, éppen ezért a lehető legjobban tájékozódjon, mielőtt potenciafokozó szert választ!

Hol máshol tudna a legbiztonságosabban vásárolni, és szert tenni eredeti potenciafokozó szerre, mint nálunk, ahol a Vidalista 20mg eladó prémium minőségben. Teljesen megbízhat bennünk, mi sosem csapnánk be a betérőket, hiszen mindig a legjobb minőséget kínáljuk, és forgalmazzuk Nekik.

Tudjuk, hogy először nehéz lehet a választás, hiszen többféle hatóanyagú készítmények vannak palettánkon, amiből akár segítünk is választani, ha egyedül nem sikerülne. Bátran kérdezzen tőlünk, bármi gondja lenne!

Gondoskodunk a gyors kézbesítésről is, hogy a Vidalista 20 rendelés után nagyon gyorsan kézbe kaphassa a terméket.

Hatása, hatásmechanizmusa

Mindig a lehető legjobban próbáljon meg utánajárni az alkalmazott készítménynek, és fontos, hogy tájékozódjon hatásáról, és hatásmechanizmusáról is, hogy milyen folyamatok mennek végbe szervezetében!

Azért, hogy erekciója hosszan nagyon kemény legyen, arról a tadalafil hatóanyag gondoskodik. Először is fontos, hogy több vér termelődjön szervezetében, tehát növeli a vérellátást, illetve a hímvesszőben található ereket kitágítja azért, hogy a több vér akadályok nélkül tudják feltölteni a barlangos testet. Tehát ezáltal a hímvessző keményen ágaskodik, míg az aktus tart.

Ezt követően gyorsan megpihen szervezete, hiszen gyorsul annak regenerációja, így a következő szexuális együttlétet már folytathatják is. A szexuális ingerlés fontos ahhoz, hogy péniszének merevedése elkezdődjön, hiszen e nélkül, például egy vásárlás kellős közepén nem indul be, így a kellemetlen szituációkba sem tudja találni magát.

Hatóanyaga nagyon hosszan testében van, nagyjából 36-48 órán keresztül, eddig pedig hihetetlen együttléteket élhet át barátnőjével, illetve plusz élvezetet a megnövekedett hímvesszője által.

Használata, adagolása

Az adagolása le van írva, hogy hogyan kell azt megfelelően csinálni, ezt lehetőleg ne szegje meg, hanem a leírásnak megfelelően járjon el!

24 óra alatt egynél több szem tabletta nem vehető be, de inkább két naponta egyet vegyen be, hiszen ennyi időn keresztül tartja a kiváló hatását. Vízzel kell a pirulát lekísérni még 60 perccel azelőtt, hogy az aktust megkezdenék.

Ha egy szem tabletta erősnek bizonyul, vagy most lesz az első, hogy a készítményt alkalmazni fogja, akkor bátran törje negyedbe vagy ketté a készítményt, így 5,- vagy 10mg-os dózis is bevehető.

A megfelelő táplálkozást tartsa szem előtt, ami azt jelenti, hogy a zsírban lévő ételeket hanyagolja el, amikor a terméket alkalmazza. Ez azért fontos, mert megnövelik a pirula hatóidejét, mert lassabb lesz a hatóanyag átjutása. De nem kell megvonnia magától az ételt a készítmény használata alatt sem, csak a könnyebb élelmiszereket válassza. Emellett nem ajánlott a koffeines italok, az alkohol, a grapefruit lé, illetve a tudatmódosító szer.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Mindig járjon el körültekintően, mielőtt valamilyen készítményt venne igénybe, így a Vidalista 20mg vásárlás esetében is nézze meg a leírást, amiben az ellenjavallatokról is olvashat!

Ha férfiasságnövelő szert szakszerűen alkalmazza, azaz úgy szedi, ahogyan az elő van írva, akkor semmi komoly mellékhatást nem tapasztal, ami orvosi ellátást igényelne. Néhány enyhe tünet jelentkezhet, de ez sem fordul elő mindenkinél az elején, orrdugulás, enyhe fényérzékenység, szájszárazság, bőrpír. Nem kell aggódni, sokáig nem maradnak meg, csupán pár óráig érezhetőek, ezután nyomtalanul el is tűnnek.

Ha ezen betegségek valamelyikében szenved, kérjük ne használja a terméket, szív,- és érrendszeri betegség, vese,- és májbetegség, ha magas vérnyomása van, öröklött szembetegség esetén.

Nitrát tartalmú gyógyszerekkel együttesen, illetve egyéb potenciafokozó szerekkel egyidőben ne alkalmazza a készítményt.

Rendelés

Gyors kézbesítés, online Vidalista rendelés, kell ennél több? Nálunk biztonságosan és kényelemben be tudja szerezni kinézett potenciafokozó termékét. Emellett a Vidalista eladó nálunk kiváló minőségben valódi hatással!

Elvárást sem támasztunk afelé, hogy a Vidalista 20mg rendelés mellett dönthessen, hiszen vény és regisztráció nélkül otthonról nagyon egyszerűen meg tudja rendelni. A kiszállítás gördülékeny, és nagyon gyors, csupán 1-3 munkanap, és a termék megérkezik, így már rögtön használatba is veheti.

Adatait, amit meg ad nekünk, azt nem kell félteni, mert maximális biztonságban van, úgy őrizzük, hogy senki se férjen hozzá. Ráadásul a kézbesítés is éppen ilyen diszkrét, azaz a futár, és senki más sem tudja mit rendelt, csak Önnek lesz tudatában. 

Lehetősége van webáruházunkból nagyobb kiszerelésben rendelni, ami megkönnyíti dolgát, mert nem kell sűrűn a potenciafokozó rendelésével foglalkoznia, és még több pénze is marad, hiszen az egységárak is annál lejjebb mennek, minél több termék landol kosarában. Így még akár ingyen is történhet a kiszállítás, ami 20 000 forint érték esetében valósul meg.

Engedje meg magának is az izgalmat, ne hagyja, hogy befásuljon szexuális életük, így válassza webshopunkat, ahol a Vidalista 20mg eladó hihetetlen alacsony árakkal!