Vidalista 20mg

2 990Ft28 990Ft

Eléggé tettrekésznek érzi már magát, hogy kilépjen az átlagos szexuális életből és nem mindennapi élményeket okozzon magának és párjának egyaránt. Beleunt az ellaposodott szexbe vagy akár esetleg problémája is volt már a merevedésével? Erre a megoldás a Vidalista 20mg rendelés!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

234 db készleten ✔️

Leírás

Legyen szó potenciaproblémáról vagy szexuális teljesítményjavításról, mi tudjuk Önnek a megoldást!

A Cialis tabletta Magyarországon is hivatalosan bejegyzett gyógyszer, amely igencsak drága áron vásárolható. Ezért is fejlesztették ki annak egy generikus változatát, nevezetesen a Vidalista 20mg tablettát, amely szintén 20mg tadalafilt tartalmaz, akárcsak a referenciakészítmény. 

Így ugyanolyan nagyszerű hatást várhat el tőle. Mindez nem mondható el a hamisítványokról, amelyek amellett, hogy akár mellékhatásokat is okozhatnak még hatást sem biztos, hogy kiváltanak.

Óva intjük attól, hogy az első, hangzatos eladó Vidalista 20mg ajánlatnak bedőljön és megvegye, mert könnyen pórul járhat. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elkészítettük útmutatónkat a biztonságos Vidalista 20mg vásárlás lebonyolításához! Nézze meg és hozza meg döntését megfontoltan!

Ha jobb szereti elkerülni a bizonytalanságot, akkor válasszon minket:

 • nálunk garantáltan eredeti terméket kap, amelyre bizton szállíthat, hogy ezt megerősítsük és minden kételyét eloszlathassuk még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk 
 • 1-2 munkanapra teljesítésre kerül a nálunk leadott Vidalista 20mg rendelés, így nem kell sokat várakoznia; szállítási feltételeink még azt is lehetővé teszik, hogy Budapesten akár már a rendelés utáni néhány órában kiszállításra kerüljenek (kora délután előtt leadott rendelések esetében és ha minden feltétel teljesül)
 • bátran írhat nekünk ügyfélszolgálatunkon keresztül, ha valamivel kapcsolatban szeretne bővebb felvilágosítást kapni, készséggel állunk a rendelkezésére és gyorsan válaszolunk Önnek

Tudta, hogy a potencianövelő szerek használatához nem lehet hozzászokni? Sokan aggódnak amiatt, hogy ha elkezdik szedni akkor a későbbiekben anélkül már nem is fognak tudni szeretkezni. Efelől teljesen nyugodt lehet, ugyanis a teljesítményében nem okoz változást a használat!

 

Online patikánkban garantáltan minden eladó Vidalista 20mg tabletta eredeti, megbízható, így biztonságosan használható, anélkül, hogy agggódnia kellene, hogy a hatását valóban kifejti-e. Próbálja ki minél hamarabb, hogy büszkén állhasson párja elé!

Hatása

 

A tadalafil nem véletlenül tartozik a legkedveltebb potencianövelő hatóanyagok közé.  Ugyanis nem épp átlagos ideig fejti ki hatását, hanem akár 48 órán keresztül is.

Az átlagosan egy óra felszívódási idő után ennyi ideig áll rendelkezésére a hatóanyag, amíg számíthat rá. Nyilván az első 24 órában még intenzívebben. 

Szexuális inger hatására kezd el működésbe lendülni, amikor a hímvessző simaizomzatát ellazítva vért pumpál a barlangos testekbe és ezzel kőkemény erekciót hoz létre!

Felejtse el, hogy valaha is puhánynak gondolta magát, többé nem lesz gondja az erekciójával! Döntsön most Vidalista 20mg vásárlás mellett!

 

Használata

 

Fogadja meg tanácsainkat, hogy később ne okozhasson semmilyen problémát a tabletta használata:

  • az aktus előtt kb. 60-70 perccel vegye be bő folyadékkal 
  • a hatását akár 36-48 órán keresztül is kifejti
  • nem is szükséges, de egyben nem is javasolt, hogy 24 órán belül egynél több tablettát bevegyen
 • a tabletta használata idején kerülje:

a zsíros étkezéseket és alkoholfogyasztást, grapefruitlét, mert azok csökkenthetik a kívánt eredményt

továbbá ne használjon semmilyen kábítószert és csökkentsen a koffeinbevitelen is!

 

Döntsön Vidalista 20mg rendelés mellett megbízható forrásból, mindezt gyorsan és kényelmesen otthonából és felejtse el az átlagos szexuális élményeket!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Amennyiben betartja a szedésre vonatkozó ajánlásokat, csak elhanyagolható mértékben jelentkezhetnek mellékhatások, melyek a következők lehetnek:

 • orrdugulás
 • bőrszárazság
 • arcpír megjelenése
 • fényérzékenység

 

 • Vidalista 20mg használatának kizáró okai (gyógyszerek és betegségek)
  • szív, – keringési problémája van (nitrát tartalmú gyógyszereket szed)
  • vérnyomás gondja van
  • örökletes szembetegsége van
 • máj, – és vese problémája van

Itt az idő kilépni a szürke hétköznapokból és valami újat mutatni az ágyban! A Vidalista 20mg tabletta a segítségére lesz ebben! Használja ki az Ön előtt kínálkozó remek ajánlatot! Rendeljen még ma!