Malegra Oral Jelly

Ezen terméket a gyártó beszüntette, így már nem kapható hivatalosan (maximum hamis)! Helyette viszont másik gyártó cégeknek prémium minőségű termékét ajánjuk Önnek, ami hatóanyagában, hatásában, hatás erősségében és mellékhatási rátájában is 100%-ban megfelel az előbbi terméknek. Különbség csupán a gyártó cég nevében, tabletta és csomagolás küllemében van.

Érdekelhetnek még…

Leírás

 

Szeretett volna együtt lenni partnerével, de kudarcot vallott? Rendszeresen izgul, hogy sikerült-e teljesíteni az ágyban amikor arra kerül a sor? Sok férfi küzd potencia zavarokkal. Egy idő után segítségre lesz szüksége. Malegra Oral Jelly eladó webáruházunkban, mely megoldás az ilyen gondokra.

Malegra Oral Jelly vásárlás után erősebb és magabiztosabb erekciót érhet el és azt folyamatosan fenntarthatja az aktus során. Hosszabb ideig és biztosabban tud teljesíteni, a két aktus közötti regenerációs időszak is jóval rövideb lesz. Átmenetileg méretnövekedésre is számíthat.

Malegra Oral Jelly rendelés nem csak azoknak megoldás, akiknek gondot okoz erekciójuk elmaradása, azok is használhatják bátran, akik csupán nagyobb szexuális teljesítményre vágynak. Nekik is nagyobb és biztosabb teljesítmény nyújtását biztosítja a gyógyszer. Ráadásul minden kockázat nélkül. Ha abbahagyja a szedését nem lesz negatív hatása, minden olyan lesz, mint régen a használatának megkezdése előtt.
Webáruházunkban a Malegra Oral Jelly eladó folyamatosan, ahol csak eredeti, 100 %-ban megbízható terméket rendelhet. A minőségre garanciát is vállalunk. Ha mégsem elégedett a termékkel csak küldje vissza részünkre és mi visszafizetjük a vételárat. Pénzvisszafizetési garanciánkról ide kattintva olvashat.

Malegra Oral Jelly rendelés leadható más webáruházakban is, esetleg piacon vagy edzőtermekben is találkozhat vele. Ha az ott megjelölt árak jóval alacsonyabbak a nálunk közöltektől számítani lehet arra, hogy Önt megpróbálják átverni. Ezek valószínűleg nem eredeti termékek, vagy nem tartalmazzák a megfelelő mennyiségű hatóanyagot. Az ilyen szerek rendelése egészségügyi kockázatot is jelenthetnek.

A hamis webáruházak felismerése céljából tájékoztató anyagot készítettünk, így segítünk Önnek abban, hogy megelőzze a bajt.

Hatása

 

A gyógyszer kedvező hatással van az Ön szexuális teljesítményére. Sokkal jobban fog teljesíteni az ágyban, minőségi javulás várható.

Hatását úgy fejti ki, hogy a hímtagban található izmokat ellazítja így segíti elő a véráramlást barlangos részekbe. Ennek hatására alakul ki a nagyon erős és tartós erekció. Ez a természetes keményedés folyamata is, a szer ezt a folyamatot segíti elő és erősíti fel. Tehát a szervezetben nem okoz semmilyen természetellenes változást.

Működésbe lépéséhez szexuális inger szükséges. Hatóanyaga az egyik legjobban ismert (Viagra is ezt tartalmazza) és leggyakrabban alkalmazott potencianövelő a szildenafil.

Használata

 

Malegra Oral Jelly zselés állagú szer.

A gyógyszer használata:

 • a nyelv alatti nyálkahártyára kell felkenni. Így érhető el leggyorsabban a legjobb hatás.
 • bevehető vízben történő feloldást követően lenyelve
 • 30 perccel az aktust megelőzően kell használni addigra fejti ki hatását
 • hatása kb. 4-5 órán keresztül áll fenn egyéntől függően
 • használata előtt ne fogyasszon grapefruitot, magas koffein és alkoholtartalmú italokat, drogokat, zsírban gazdag ételeket
 • hatásának kialakulásához szexuális ingerre van szükség.

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Malegra Oral Jelly rendelés során figyelemmel kell lenni arra, hogy vannak olyan betegségek, melyek fennállása esetén a szer alkalmazása nem javasolt. Ha mégis szeretné használni kérjük előtte kezelőorvosa véleményét kérje ki.

Ellenjavallt a használat, ha

 • egyéb nitrát tartalmú szereket szed
 • magas vérnyomásban, szívbetegségben szenved
 • öröklött szembetegsége van
 • vese-, májbetegsége van

A Malegra Oral Jelly alkalmazása során előfordulhatnak enyhe, gyors lefolyású mellékhatások:

 • orrdugulás
 • bőrszárazság
 • fényérzékenység
 • arc- bőrpír

A termék folyamatos használatával ezeket a mellékhatásokat idővel nem fogja tapasztalni, mert szervezete hozzászokik a hatóanyaghoz.

Malegra Oral Jelly rendelés

 

Malegra Oral Jelly vásárlás nagyon egyszerű és Ön rendkívül gyorsan hozzájut a termékhez:

 • 1-2 munkanapon belül kiszállítja partnerünk az Ön lakcímére, vagy a kívánt csomagpontra, csomagautomatába.
 • kérhet utánvétes fizetési módot is
 • szállítás közben teljeskörű diszkréciót biztosítunk, sem a címzés, a sem csomagolás mentes minden olyan információtól mely elárulná mit tartalmaz a csomag, de tapintással sem fogja senki megtudni azt

Szállítással kapcsolatos részletes információk itt olvashatók.

Ügyfélszolgálatunk mind a rendeléssel, a használattal és a szállítással kapcsolatban áll az Ön rendelkezésére. Kérjük forduljon kollégáinkhoz bizalommal, hogy Ön is megelégedéssel tudja használni nagyszerű termékünket.

 

Kiszerelés

2 db, 7+1 db, 14+2 db, 21+3 DB, 28+4 DB, 35+5 db, 35 db, 70+7 db