Poxet 60mg

3 990Ft49 990Ft

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Szem Ár (Ft)
2db 3990
4db 5990
8db 10400
10 db + 1 db ajándék 11990
20 db + 2 db ajándék 21990
40 db + 4 db ajándék 41990
50 db + 5 db ajándék 49990

Ha olyan szert keres, amellyel késleltetni tudná a magömlését, akkor jó helyen jár. Poxet 60mg vásárlás az Ön részére garantált eredményt biztosít. Használatával a szexuális együttlétek ideje nagy mértékben meghosszabbodik. Ez az időtartam a jelenlegi többszörösére is emelhető. Nem kell félni attól, hogy félúton vagy éppen már az út elején véget ér egy menet, mert Ön túl gyors volt. Partnerével gondtalanul tud szeretkezni akár órákon át is.

Ezt a terméket azok is használhatják, akiknél nem jelentkezik a korai magömlés problémája. A szer segítségével sokkal tovább tudják ők is kényeztetni a párjukat. És a gyógyszer használata nem okoz függőséget. Nem lehet rászokni, abbahagyása nem jár kellemetlen tünetekkel.

Poxet 60mg rendelés recept nélkül is leadható, a termék hatóanyaga bevizsgált és nagyon sok országban népszerűen forgalmazott. Garanciát vállalunk arra, hogy a termék használatával Ön nagyszerű szexuális teljesítményre lesz képes. Ha ez mégsem így lenne, akkor visszafizetjük a termék árát, amennyiben visszaküldi részünkre azt. Pénzvisszafizetési garanciánkról itt olvashat.

A termékből azonban nagyon sok olyan utánzat jelent meg, melyek alkalmazása nem váltja ki a remélt hatást. Ezek általában nagyon olcsón forgalmazott készítmények, nem bevizsgált hatóanyaggal. Akár még egészségügyi problémákat is okozhatnak. Készítettünk egy tájékoztató anyagot, hogy Ön el tudja kerülni ezeket a hamis webáruházakat.
Ha nem szeretné, hogy becsapják akkor jó hírünk van: Poxet 60mg eladó webáruházunkban, ahol teljes biztonsággal vásárolhat eredeti kiváló minőségű terméket.

Hatása

 

A gyógyszer a közismert Priligy tablettával azonos hatóanyagot tartalmaz, mely a Dapoxetine. A szer szabályozza a központi idegrendszerben szerotonin hormon szintjét a magömlésért felelős területen. Az ejakuláció ideje ezzel jelentősen késleltethető.

Poxet 60mg rendelés után már az első adag bevételénél nagy eredményt érhet el. Lehet rendszeresen és alkalmanként is használni.

Hatását mintegy 4-6 órán át tudja kifejteni.

Használata

 

A gyógyszer tabletta formájában kerül forgalmazásra. Naponta 30 mg, azaz fél tabletta a javasolt mennyiség. Ezt később egyéni belátás szerint egy szemre lehet emelni. Ez a napi maximális adag, ettől többet ne vegyen be.

A tervezett aktus előtt kb egy órával egy pohár vízzel vegye be a tablettát, ennyi idő szükséges a felszívódáshoz. Bevétele nincs étkezéshez kötve. A tablettát ne rágja szét.

A gyógyszer használata esetén kerülje az alkohol, a kábítószer, a zsíros vagy olajos ételek, valamint a grapefruit fogyasztását. Ezek gátolják a megfelelő hatásfok kialakulását, Ön nem biztos, hogy eléri a kíván eredményt.

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Mellékhatásként jelentkezhet enyhe

  • bőrpír,
  • fejfájás,
  • fényérzékenység,
  • orrdugulás

Ezek azonban nagyon ritkán fordulnak elő és gyorsan megszűnnek. Ha rendszeresen alkalmazza a gyógyszert valamennyi mellékhatás teljesen elmúlik, nem fognak újra jelentkezni.

A gyógyszer ellenjavallt, ha Ön:

  • depressziós
  • egyéb nitrátot tartalmazó, vagy PDE-5 gátló gyógyszert szed
  • idegrendszerei betegségben szenved
  • magas a vérnyomása
  • szív és érrendszeri betegségben szenved

A gyógyszert csak férfiak alkalmazzák!

Poxet 60mg rendelés

 

Poxet 60mg vásárlás esetén kérjük rendelését véglegesítse webáruházunkban. Ehhez nem szükséges regisztráció sem.

Állandó készlettel rendelkezünk, ezért logisztikai partnerünk 1-2 munkanapon belül elvégzi a termék kézbesítését. A fizetési formát Ön választhatja meg. Biztosítjuk Ön teljes körű diszkréciónkról. Nem kell aggódni, hogy valaki megtudja Ön mit rendelt. A csomagot kérheti akár csomagpontra vagy automatába is. Ha házhoz szállítást igényelt a csomagon, akkor sem lesz látható semmilyen árulkodó jel a tartalmáról, sőt még kitapogatni sem lehet azt.
Kézbesítéssel kapcsolatos összes tudnivalót itt tudja megtekinteni.

Poxet 60mg eladó folyamatosan így Ön mindig gondoskodhat arról, hogy hosszan tartó élményt nyújtson partnerének.

 

Kiszerelés

2 db, 4 db, 8 db, 10+1 db, 20+2 db, 40+4 db, 50+5 db

Érdekelhetnek még…