Sildamax 100mg

3 800Ft39 990Ft

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3800
4 szem 5990
10 szem + 1 ajándék 9990
15 szem + 2 ajándék 14700
20 szem + 4 ajándék 18000
30 szem + 6 ajándék 26000
50 szem + 10 ajándék 39990

Nagyobb szexuális teljesítmény után áhítozik? Szeretné párját meggyönyörködtetni azzal, amire az ágyban képes?

Tény, hogy férfiként nagyon fontos elismerés, ha a szexben kiemelkedően jók vagyunk. Ehhez azonban néha segítségre van szükségünk, de szerencsére ma már ez nem bonyolult és mindenki számára elérhető, megfizethető.

Figyelmébe ajánljuk a Sildamax 100mg tablettát, amely ugyanazt a 100mg szildenafil-citrátot tartalmazza, mint a Pfizer Viagra. Hogy mi akkor a különbség? Mindössze a gyártó vállalatban mutatkozik különbözőség. A Sildamax gyártója az Actiza Pharmaceutical Private Limited Gyógyszergyár.

Ezt azért érdemes szem előtt tartani, mert próbálnak visszaélni a termék nevével és úgy kínálni eladó Sildamax 100mg tablettát, hogy annak minősége nem egyezik meg az eredetivel. Gyenge koppintás, amely kevesebb hatóanyagot tartalmaz és használat közben még akár mellékhatásokat is okozhat.

Legyen óvatos és minden esetben ellenőrizze le az üzletet, hogy az általuk nyújtott információk hitelesek-e. Ebben segíteni fogja, ha megnézi tájékoztató leírásunkat, amelyben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Legyen szó merevedési gondokról vagy teljesítmény javításról, az általunk forgalmazott eladó Sildamax 100mg tablettára bizton számíthat:

 • pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, hogy Önnek semmilyen aggálya ne lehessen a minőséggel kapcsolatban, ha bármi gondja adódna, úgy a lehetőség adott, hogy visszakérje a pénzét
 • ne lepődjön meg, ha már 1-2 munkanapon belül jön az értesítés, hogy csomagja érkezik az Ön által megadott helyre, mert ilyen gyorsan teljesítjük a rendeléseket; szállítási feltételeinkben arról is olvashat, hogy Budapesten akár már a rendelés napján átvehető lesz a csomagja; nálunk akár utánvéttel is fizethet, anélkül, hogy emiatt plusz költsége merülne fel
 • bármikor merülhet fel olyan kérdés, amire hirtelen nem tudja, hogy honnan kaphatna választ, ebben az esetben bátran írhat nekünk az ügyfélszolgálatunkon keresztül, ahol gyors választ fog kapni

 

Az Ön fejében is megfordult már az, hogy vajon hozzá lehet-e szokni a tabletta hatóanyagához, úgy, hogy a későbbiekben gondot okozzon a szexben? Felejtsen el minden ebbéli aggodalmát, mert semmilyen kockázata nincs annak, ha potencianövelőt használ, annak hatóanyaga nem okozhat függőséget! Így azok előtt is nyitva áll a lehetőség, akik csak a teljesítményüket akarják felturbózni! Próbálja ki, nincs veszítenivalója! Döntsön Sildamax 100mg rendelés mellett most!

 

Hatása

 

A szildenafil-citrát a bevételtől számítva már 60-70 percet követően képes arra, hogy intenzíven kifejtse a hatását.

Mi kell ahhoz, hogy a hatás beinduljon?

Szexuális inger nélkül nem számíthat erekcióra.

Hogyan zajlik le a hatás?

A hímvessző simaizomzata ellazul, szabad utat engedve a véráramlásnak a barlangos testekhez.

Mit tapasztalhat még az erőteljes erekción túl?

Az aktus ideje alatt megnagyobbodhat a pénisze, valamint kevesebb idő lesz szükséges a regenerálódásra.

Ne tétovázzon, hanem lépjen és éljen át olyan szexuális élményeket, mint még talán soha! A Sildamax 100mg vásárlás kiváló lehetőséget biztosít erre!

 

Használata

 

Ezekre figyeljen használat közben:

 • kb. egy órával az aktus előtt szükséges bevenni, ahhoz, hogy maximálisan felszívódhasson és intenzív hatást fejthessen ki
 • a zsíros és kiadós ételek fogyasztása nehezítheti a hatóanyag felszívódását
 • igény esetén a tabletta felezhető 
 • legalább 4-6 órán keresztül fejti ki jótékony hatását
 • egy pohár vízzel vegye be és kerülje ez idő alatt az alkohol fogyasztást, mert nem ismert mellékhatásokat okozhat
 • a kábítószerfogyasztás is mellékhatásokat idézhet elő
 • korlátozza a koffein bevitelt, tartózkodjon az energiaitalok fogyasztásától
 • naponta maximum 1 tabletta a bevehető mennyiség

Online patikánkban biztonságos Sildamax 100mg vásárlás lebonyolítására nyílik lehetősége! Éljen vele Ön is!

Mellékhatásai, ellenjavallatok

Amennyiben betartja a javaslatokat a szedésre vonatkozóan, úgy csak ritkán és enyhe formában jelentkezhetnek mellékhatások. Ami előfordulhat:

 • orrdugulás
 • szemérzékenység a hirtelen erős fényviszonyok mellett
 • kipirosodik az arca vagy egyéb bőrfelületek
 • bőrszárazság

 

A tabletta használatának kizáró okai (gyógyszerek és betegségek)

 

 • szívbetegsége vagy egyéb szív, – és érrendszeri betegsége van
 • problémája van a vérnyomásával
 • olyan gyógyszert szed, amely nitrátokat tartalmaz (a nitrátok a szildenafillal reakcióba tudnak lépni és hirtelen vérnyomás különbséget okozva rosszullétet eredményeznek
 • vese, – májbetegsége van
 • öröklött szembetegsége van

 

Ha szeretne extrém kalandokat átélni az ágyban, akkor döntsön most Sildamax 100mg rendelés mellett és könnyű dolga lesz!

Kiszerelés

2 db, 4 db, 10+1 db, 15+2 db, 20+4 db, 30+6 db, 50+10 db

Érdekelhetnek még…